Auchan szupermarket nyílt Győrben

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 09. 20. 11:19

Szeptember 20-án a Győr Plázában Auchan szupermarket nyílt, amely közel 1800 négyzetméteren várja a vásárlókat. Idén ez már a harmadik új üzletnyitása az áruházláncnak, amelyet év végéig még egy követ majd az észak-nyugati régióban.

 

A győri szupermarket az Auchan közelmúltban megnyitott zalaegerszegi és szekszárdi, azonos formátumú üzletéhez hasonlóan a napi, gyors bevásárlásra kínál kényelmes megoldást. Online rendeléssel és házhozszállítással ugyanakkor itt is elérhető lesz a cég teljes nem-élelmiszer, főként háztartási gép választéka. A piaci hangulatot idéző, jól átlátható üzlettérben a széles frissáru választék mellett snack pult várja a vásárlókat, ahol egyebek mellett kávét, fagylaltot, szendvicseket, süteményt és meleg ételeket lehet majd kapni.

„Az Auchan stratégiájának központi eleme, hogy szolgáltatásai és termékválasztéka a vásárlók lehető legszélesebb köre számára elérhető legyen. A győri szupermarketünk kiválóan megfelel ennek a célnak: az új üzletformátum könnyen megközelíthető, és a nagybevásárlás mellett a napi igényeket is tökéletesen kiszolgálja” – mondta el Zámolyiné Árki Beatrix, a győri áruház vezetője.

„Szeretettel üdvözöljük Győr városában az Auchant! Polgármesterként örülök annak, hogy ilyen jelentős szereplővel bővül a város áruház-kínálata. Az önkormányzat számos eszközzel segíti az egészséges életmódot, a mozgáslehetőség biztosítását, de ehhez a kereskedelmi szektor is hozzá tud járulni a minőségi, egészséges termékek kínálatával. A mai nappal Győrben az áruválaszték, valamint a kulturált, kényelmes és a vevők igényeit szem előtt tartó bevásárló helyek száma is tovább bővült. Bízom benne, hogy áruházuk nyitása a vásárlók megelégedésére szolgál!” – tette hozzá Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

A harmadik, győri Auchan szupermarketet idén még egy superstore nyitás követi Sopronban. Az áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.

A győri szupermarket széles választékkal és minőségi termékekkel várja a napi bevásárlást intézőket hétfőtől szombatig 7:00 – 21:00 óráig, vasárnapokon 8:00 – 20:00 óráig a Győr, Vasvári Pál utca 1. címen.