Átalakult a Bonafarm kereskedelmi szervezete
A Bonafarm kereskedelmi szervezetének átalakítása azt a célt szolgálja, hogy egy olyan működési rendszert hozzanak létre, mely tovább erősíti a Bonafarm élelmiszeripari ágazatainak versenyképességét, valamint tovább emeli a modern fogyasztói és a kereskedelmi igények kiszolgálásának színvonalát. Így a Bonafarmhoz tartozó vállalatok közkedvelt márkatermékei még hatékonyabb módon juthatnak el a kereskedelmi láncokon keresztül a vásárlókhoz.
Mindezek megvalósítása érdekében szükség van a Bonafarm kontrollingfolyamatainak csoportszintű egységesítésére, mely Sóskuti György irányításával zajlik majd, aki 2021 októberétől a Bonafarm Zrt. vezérigazgató-helyetteseként, valamint csoportszintű kereskedelmi és marketingigazgatóként tevékenykedik a vállalatnál.
A Bonafarmnál az egyes élelmiszeripari ágazatok kereskedelmi területeinek – így a Csányi Pincészet Zrt., valamint a két stratégiai partner, az MCS Vágóhíd Zrt. és a Hungerit Zrt. csapatainak – szakmai munkáját Domián Gábor koordinálja és fogja össze, aki 2021 októberétől a Bonafarm Zrt. csoportszintű kereskedelmi igazgatói (customer director) pozícióját tölti be.
Kapcsolódó cikkeink
Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Szurkolj és nyerj a Mizoval!
A nyári sportesemények idejére a Mizo az MLSZ szponzoraként büszke…
Tovább olvasom >Tej- és tejtermék-alternatívák egészségre szabva
Az egészségtudatos életmód és a speciális étkezési igények egyre fontosabbá…
Tovább olvasom >További cikkeink
Érdemes a hazai szárnyasokat választani Márton-nap alkalmából
Idén sem hiányozhat a Márton napi asztalról a libapecsenye. A…
Tovább olvasom >Márton-nap előtt: drágulásra számíthatunk a liba és kacsa esetében?
November 11-én, Szent Márton napján a hagyomány szerint libát illik…
Tovább olvasom >Rendkívüli fogyasztóvédelmi ellenőrzést indítanak az ételfutár cégeknél
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatot indít a…
Tovább olvasom >