Átalakult a Bonafarm kereskedelmi szervezete

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2021. 12. 08. 10:49

A Bonafarm kereskedelmi szervezetének átalakítása azt a célt szolgálja, hogy egy olyan működési rendszert hozzanak létre, mely tovább erősíti a Bonafarm élelmiszeripari ágazatainak versenyképességét, valamint tovább emeli a modern fogyasztói és a kereskedelmi igények kiszolgálásának színvonalát. Így a Bonafarmhoz tartozó vállalatok közkedvelt márkatermékei még hatékonyabb módon juthatnak el a kereskedelmi láncokon keresztül a vásárlókhoz.

Sóskuti György

Mindezek megvalósítása érdekében szükség van a Bonafarm kontrollingfolyamatainak csoportszintű egységesítésére, mely Sóskuti György irányításával zajlik majd, aki 2021 októberétől a Bonafarm Zrt. vezérigazgató-helyetteseként, valamint csoportszintű kereskedelmi és marketingigazgatóként tevékenykedik a vállalatnál.

Domián Gábor

A Bonafarmnál az egyes élelmiszeripari ágazatok kereskedelmi területeinek – így a Csányi Pincészet Zrt., valamint a két stratégiai partner, az MCS Vágóhíd Zrt. és a Hungerit Zrt. csapatainak – szakmai munkáját Domián Gábor koordinálja és fogja össze, aki 2021 októberétől a Bonafarm Zrt. csoportszintű kereskedelmi igazgatói (customer director) pozícióját tölti be.

Kapcsolódó cikkeink