Átadták Bestillo Pálinkaház Látogatócentrumát Boldogkőváralján

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 25. 11:43

Átadták Boldogkőváralján a Bestillo Pálinkaház látogatóközpontját október 21-én. A 90 millió forintos beruházást a magyar vállalat felerészben uniós forrásból, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) támogatásából finanszírozta.

A Pálinkaház fiatal tulajdonosai fontosnak tartják, hogy a fogyasztóikkal közvetlen kapcsolat alakíthassanak ki, ezért is jelentős mérföldkő számukra a komplexum átadása. A Bestillo filozófiához hűen, lehetőség nyílik, hogy a pálinka természetes közegében ismerkedhessenek meg a látogatók a pálinkakészítés technológiájával és a pálinkafogyasztás kultúrájával.

A pálinkamesterek által vezetett túrák alkalmával, – ahol végig kísérhető a gyümölcs útja a beérkezéstől egészen a főzés végéig -, a kóstolás élménye mellett, értékes információkkal gazdagodhatnak a látogatók.

A vendégek megismerhetik Boldogkőváralját, a gönci barack termővidékét, annak számos hagyományát, csodálatos látnivalóit, valamint a pálinkának, mint hungarikumnak a történetét.
A modern komplexum 70 férőhelyes konferencia és vendéglátó terme, a kirándulások mellett, tökéletes helyszíne lehet rendezvényeknek és fesztiváloknak is.

A pálinkacentrumhoz tartozó 1200 m2 udvar parkosításra került, ahol a szabadidős tevékenységekhez, szabadtéri rendezvényekhez és a családbarát szolgáltatásokhoz minden feltétel adott.

Kapcsolódó cikkeink