Átadták a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjait

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 03. 08:33

2022. március 22-én, a  Sirha Budapest 2022 kiállítás megnyitóját követően került sor az ötödik Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjátadójára.

Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa eseményét Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, dr. Bognár Lajos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára és Florent Suplisson, a GL Event gasztronómiai rendezvények igazgatója nyitotta meg.

A megnyitót követően az okleveleket és egyedi üvegdíjakat Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, valamint Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője és egyben a verseny zsűrielnöke adta át.

A Sirha Budapest 2022 Innovációs Termékverseny nyertesei és a díjátadók a kiállítás megnyitóján

A versenyre csak a kiállítók nevezhettek, innovációjuknak megfelelő 5 kategóriában. A beérkezett 31 kiemelkedő színvonalú pályázat alapján a zsűri úgy határozott, hogy további kategóriákat nyit, így értékelése alapján 8 különböző területen ítél oda első, második és harmadik díjat. A megnyitó helyszínén a 8 első helyezett vette át az oklevelet és üvegdíjat, míg a dobogó második és harmadik helyezettjeinek a zsűri képviselői a kiállítók saját standjain gratuláltak.

A verseny dobogósainak pályamunkáit a kiállítás Innovációs standján tekinthették meg a látogatók március 22–24. között.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! //

A SIRHA Budapest 2022 Innovációs Termékverseny díjazottjai:

Kapcsolódó cikkeink