Átadták a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjait
2022. március 22-én, a Sirha Budapest 2022 kiállítás megnyitóját követően került sor az ötödik Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjátadójára.
Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa eseményét Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, dr. Bognár Lajos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára és Florent Suplisson, a GL Event gasztronómiai rendezvények igazgatója nyitotta meg.
A megnyitót követően az okleveleket és egyedi üvegdíjakat Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, valamint Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője és egyben a verseny zsűrielnöke adta át.

A Sirha Budapest 2022 Innovációs Termékverseny nyertesei és a díjátadók a kiállítás megnyitóján
A versenyre csak a kiállítók nevezhettek, innovációjuknak megfelelő 5 kategóriában. A beérkezett 31 kiemelkedő színvonalú pályázat alapján a zsűri úgy határozott, hogy további kategóriákat nyit, így értékelése alapján 8 különböző területen ítél oda első, második és harmadik díjat. A megnyitó helyszínén a 8 első helyezett vette át az oklevelet és üvegdíjat, míg a dobogó második és harmadik helyezettjeinek a zsűri képviselői a kiállítók saját standjain gratuláltak.
A verseny dobogósainak pályamunkáit a kiállítás Innovációs standján tekinthették meg a látogatók március 22–24. között.
A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! //
A SIRHA Budapest 2022 Innovációs Termékverseny díjazottjai:
Kapcsolódó cikkeink
NESCAFÉ Peru Bio szemes kávé
A Peruból származó prémium kávénk selymesen krémes, 100% Arabica kávéból…
Tovább olvasom >Csavaros idők
Bár az elszaladt előállítási költségek az árérzékeny fogyasztókat most a…
Tovább olvasom >Ilyen volt a Sirha Budapest 2022 – A nap videója
A Hungexpo közzétette a Sirha Budapest 2022 zárófilmjét: 3 jól…
Tovább olvasom >További cikkeink
Romániában 37 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma az idei első öt hónapban
Romániában 37 százalékkal, 6,467 millióra nőtt az idei első öt…
Tovább olvasom >Elindult a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megkezdődött a nyári szezonális…
Tovább olvasom >Tölcsért csinálok a tésztámból… – A nap képe
A 19. század végén a világ több pontján érett már…
Tovább olvasom >