Átadták a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjait
2022. március 22-én, a Sirha Budapest 2022 kiállítás megnyitóját követően került sor az ötödik Sirha Budapest Innovációs Termékverseny díjátadójára.
Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa eseményét Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, dr. Bognár Lajos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára és Florent Suplisson, a GL Event gasztronómiai rendezvények igazgatója nyitotta meg.
A megnyitót követően az okleveleket és egyedi üvegdíjakat Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója, valamint Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője és egyben a verseny zsűrielnöke adta át.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/04/Horeca_SIRHA-Innoverse_opt-300x200.jpeg)
A Sirha Budapest 2022 Innovációs Termékverseny nyertesei és a díjátadók a kiállítás megnyitóján
A versenyre csak a kiállítók nevezhettek, innovációjuknak megfelelő 5 kategóriában. A beérkezett 31 kiemelkedő színvonalú pályázat alapján a zsűri úgy határozott, hogy további kategóriákat nyit, így értékelése alapján 8 különböző területen ítél oda első, második és harmadik díjat. A megnyitó helyszínén a 8 első helyezett vette át az oklevelet és üvegdíjat, míg a dobogó második és harmadik helyezettjeinek a zsűri képviselői a kiállítók saját standjain gratuláltak.
A verseny dobogósainak pályamunkáit a kiállítás Innovációs standján tekinthették meg a látogatók március 22–24. között.
A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! //
A SIRHA Budapest 2022 Innovációs Termékverseny díjazottjai:
Kapcsolódó cikkeink
Koktélkifestő
A koktélok, kávék, desszertek ízesítésére használt szirupok és szörpök szó…
Tovább olvasom >Nescafé® Farmers Origins
Megérkeztek a Nescafé® Farmers Origins kávék egyenesen a kolumbiai, brazil,…
Tovább olvasom >Fizz Water
A horvátzsidányi gyártó a kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >