Arriba Taqueria
Hogyan lehet összekombinálni egy igazi „tacos-falodát” (taqueria) a magyar HACCP-előírásokkal? Nehezen, de tény, hogy az Arriba Taqueria irányítói jó úton járnak ebbéli törekvésükben. Minden olyan stíluselem megtalálható itt, amivel az óceánon túl találkozhatunk az ilyen típusú helyeken. A menedzsment mexikói–amerikai, a séf szintúgy. A meghatározó alapanyagok az „óhazából” érkeznek. Hiteles lehet az étel, nem? Évek óta üzemeltetik a város legjobbnak tartott tex-mex éttermét, az Iguanát, és most egy másik vendégréteget, a gyorsan, kedvező áron különlegeset, „valami mexikóit” kívánó vásárlót célozzák meg – és láthatóan találják telibe. A vendég nemcsak tacost, burritost, quesa-dillát kaphat, hanem a falakra festve bőséges tájékoztatást is, melyik spanyol szó mit jelent, és hogy is kell ejteni. Szórakoztató hely az Arriba Taqueria, egy talpalatnyi Mexikó a Nagykörút nyüzsgésében.
Konyhafőnök: John Cruz
Budapest VI., Teréz körút 25.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >