Arriba Taqueria
Hogyan lehet összekombinálni egy igazi „tacos-falodát” (taqueria) a magyar HACCP-előírásokkal? Nehezen, de tény, hogy az Arriba Taqueria irányítói jó úton járnak ebbéli törekvésükben. Minden olyan stíluselem megtalálható itt, amivel az óceánon túl találkozhatunk az ilyen típusú helyeken. A menedzsment mexikói–amerikai, a séf szintúgy. A meghatározó alapanyagok az „óhazából” érkeznek. Hiteles lehet az étel, nem? Évek óta üzemeltetik a város legjobbnak tartott tex-mex éttermét, az Iguanát, és most egy másik vendégréteget, a gyorsan, kedvező áron különlegeset, „valami mexikóit” kívánó vásárlót célozzák meg – és láthatóan találják telibe. A vendég nemcsak tacost, burritost, quesa-dillát kaphat, hanem a falakra festve bőséges tájékoztatást is, melyik spanyol szó mit jelent, és hogy is kell ejteni. Szórakoztató hely az Arriba Taqueria, egy talpalatnyi Mexikó a Nagykörút nyüzsgésében.
Konyhafőnök: John Cruz
Budapest VI., Teréz körút 25.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >