Arany Ászok: Szurkolók döntenek, melyik női kézilabdacsapat kapja a támogatást

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 28. 00:00

Félidejéhez érkezett a szurkolói játék, melynek keretében a kijelölt boltokban és vendéglátóhelyeken Arany Ászokot vásárlók szavazhatnak kedvenc NB I-es női kézilabda csapatukra.

Az április 8-án kezdődött programban annak az egyesületnek, amelyre a játék egy hónapja alatt a legtöbb szavazat érkezik, 1.000.000 forintot adományoz az Arany Ászok, a szavazók között pedig naponta 100 darab szurkolói labdát sorsolnak ki.
Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely és Székesfehérvár (ABC sorrendben) az a négy város, ahonnan eddig a legtöbb szavazat érkezett, de Dunaújváros és Vác NB I-es női kézilabda csapatának szurkolói is nagyon aktívak. 
Az izgalmat fokozza, hogy most, félidőben csupán 300 szavazat különbség van az első két csapat között.  A harmadik-negyedik helyeken nemcsak holtverseny alakult ki, hanem mindössze 60 szavazattal maradnak le a jelenlegi ezüstérmestől.
Még két hét áll a kézilabda rajongók rendelkezésére, hogy kedvenc csapatukat 1.000.000 forinthoz segítsék, és a szavazók között eddig kisorsolt 1790 szurkolói labda nyertesei mellett ők is egy Arany Ászok kézilabdával gazdagodjanak.
A játékról további információ megtalálható a www.aranyaszok.hu weboldalon.
Az Arany Ászok – a sport és a csapatjáték elkötelezett partnereként – 2010. március 30-án együttműködési szerződést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, amely szerint a Magyar Kézilabda Szövetség ezüst fokozatú szponzora, névadó szponzora a Női Kézilabda NB I. Rájátszásnak, valamint támogatja a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat.
Kapcsolódó cikkeink