Arany Ászok a magyar profi női kézilabda támogatója

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 01. 00:01

Az Arany Ászok – a sport és a csapatjáték elkötelezett partnereként – most a női profi kézilabda szurkolótáborához csatlakozik, és támogatja a Női Kézilabda NB I. Rájátszását, valamint a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat.

Az Arany Ászok régóta vállal aktív szerepet a hazai sportéletben. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött együttműködési szerződés mégis új irányt képvisel az Arany Ászok életében, hiszen a kifejezetten férfisportnak számító amatőr foci után most már a profi női kézilabdát is támogatja.
„Vállalatunk mindig is kiemelt figyelmet fordított a környezetünkben élő tehetséges emberek támogatására. A magyar kézilabdás lányok nemcsak tehetségesek, hanem kiváló munkájukkal, eredményeikkel szurkolóiknak is örömet szereznek. Mi nemcsak szurkolóként, hanem támogatásunkkal is szeretnénk hozzájárulni sikereikhez” – mondta Gary Whitlie, a Dreher Sörgyárak Zrt. elnök-vezérigazgatója
A Magyar Kézilabda Szövetséggel aláírt együttműködési szerződés értelmében az Arany Ászok a Szövetség ezüst fokozatú szponzora, a magyar női kézilabda válogatott támogatója, a hamarosan induló – idén szabályaiban is némileg módosult – Női Kézilabda NB I. Rájátszásnak pedig névadó szponzora.
Az együttműködés azonban nemcsak a sportolókról szól. Az Arany Ászok jól tudja, hogy a szurkolók – ugyan másfajta munkával és kitartással, de részesei csapatuk sikerének. Ezt erősíti, hogy az Arany Ászok és a kézilabda összekapcsolódásának népszerűsítésében Görbicz Anita, válogatott kézilabdázó, a Győri Audi ETO KC játékosa is szerepet vállalt.
„Nekem mindenem a kézilabda, imádok játszani – különösen teltházas mérkőzéseket, hiszen a szurkolók óriási erőt adnak. Azért is vállaltam el örömmel az Arany Ászok felkérését a kampányban való részvételre, mert tetszik a gondolat, miszerint a szurkolók munkája is elismerést érdemel” – mondta Görbicz Anita.
Az Arany Ászok az együttműködési szerződésen felül fogyasztóit, a szurkolókat is bevonja a támogatásba: melynek keretében a kijelölt boltokban, vendéglátó ipari egységekben Arany Ászokot vásárlók szavazhatnak kedvenc NB I-es női kézilabda csapatukra. Annak az egyesületnek, amelyre egy hónap alatt a legtöbb szavazat érkezik, 1.000.000 forintot adományoz az Arany Ászok, melyet a szurkolókkal együtt személyesen ad át.
Kapcsolódó cikkeink