Apenta+ Collagen őszibarack
Az Apenta+ Collagen az eper-ízű mellett már őszibarack- ízben is elérhető. 3000 mg hidrolizált marhakollagént tartalmaz palackonként. A kollagén fontos alkotóeleme bőrünknek és ízületeinknek. Korunk előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle szervezetünk, így ajánlott valamilyen formában pótolni. Ahogy csökken a kollagén előállítása, úgy jelennek meg például a ráncok és gyengülnek el a kötőszövetek.
Kiszerelés: 750 ml
Bevezetés hónapja: 2024. február
Kapcsolatfelvétel: Maspex Olympos Kft.
6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1. Vevőszolgálat
T.: 06 76-589-580;
e-mail: vevoszolgalat@maspex.com;
web: https://apentaplusz.hu/
Kapcsolódó cikkeink
Funkciókkal csúcsra járatva
A funkcionális élelmiszerek és italok piaca az utóbbi években robbanásszerű…
Tovább olvasom >(V)ízre fel!
A fogyasztói szokások és a piaci dinamikák állandó változása alakítja…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Megvette a Valeo Foods az Appalaches Nature-t
Megvásárolta a Valeo Foods Group a kanadai juharszirup-gyártó Appalaches Nature-t.…
Tovább olvasom >Franciaországban és Brazíliában növekszik, Európában küszködik a Carrefour
Az Európában meglehetős kihívást jelentő körülmények ellenére elégedett a Carrefour…
Tovább olvasom >Közel felére esett vissza az élelmiszer-ipari innovációk száma 2007 óta
A Mintel piackutató cég szerint a 2024 januárja és májusa…
Tovább olvasom >