Apenta+ Collagen őszibarack
Az Apenta+ Collagen az eper-ízű mellett már őszibarack- ízben is elérhető. 3000 mg hidrolizált marhakollagént tartalmaz palackonként. A kollagén fontos alkotóeleme bőrünknek és ízületeinknek. Korunk előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle szervezetünk, így ajánlott valamilyen formában pótolni. Ahogy csökken a kollagén előállítása, úgy jelennek meg például a ráncok és gyengülnek el a kötőszövetek.
Kiszerelés: 750 ml
Bevezetés hónapja: 2024. február
Kapcsolatfelvétel: Maspex Olympos Kft.
6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1. Vevőszolgálat
T.: 06 76-589-580;
e-mail: vevoszolgalat@maspex.com;
web: https://apentaplusz.hu/
Kapcsolódó cikkeink
Apenta+ POWER GEL
Az Apenta legújabb innovációja az Apenta+ POWER GEL energiazselé! Természetes…
Tovább olvasom >Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >Palackba zárt gondoskodás
A babáknak és kisgyermekeknek szánt italok piaca dinamikusan fejlődik, amit…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >