Apenta+ Collagen őszibarack
Az Apenta+ Collagen az eper-ízű mellett már őszibarack- ízben is elérhető. 3000 mg hidrolizált marhakollagént tartalmaz palackonként. A kollagén fontos alkotóeleme bőrünknek és ízületeinknek. Korunk előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle szervezetünk, így ajánlott valamilyen formában pótolni. Ahogy csökken a kollagén előállítása, úgy jelennek meg például a ráncok és gyengülnek el a kötőszövetek.
Kiszerelés: 750 ml
Bevezetés hónapja: 2024. február
Kapcsolatfelvétel: Maspex Olympos Kft.
6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1. Vevőszolgálat
T.: 06 76-589-580;
e-mail: vevoszolgalat@maspex.com;
web: https://apentaplusz.hu/
Kapcsolódó cikkeink
Funkciókkal csúcsra járatva
A funkcionális élelmiszerek és italok piaca az utóbbi években robbanásszerű…
Tovább olvasom >(V)ízre fel!
A fogyasztói szokások és a piaci dinamikák állandó változása alakítja…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a magyarok közel fele nem használ fényvédő krémet, ráadásul a déli órákban sem kerülik a napfényt
Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság mindössze 8…
Tovább olvasom >Rekordbírsággal majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot
Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a…
Tovább olvasom >