Anuga: Újdonságok lázában

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 06. 27. 08:00

Idén az élelmiszerek legnagyobb európai szakvására az Anuga lesz. Nemzetközi jelleget, sokoldalúságot és a legújabb trendeket ígérik a vásárközpont megújult épületében a szervezők.Külön kiállítást és katalógust terveznek új termékek számára. Augusztus 31-ig lehet jelentkezni az innováció rövid leírásával és színes fotójával, e-mailben, a lehető legegyszerűbben.
Szakmai zsűri választja ki a topinnovációkat, amelyeket öt nap alatt 160 ezer döntéshozó pozícióban dolgozó látogató és a világ minden tájáról Kölnbe utazó 2500 újságíró elé tárnak.
Az újdonságok kiállítását a sajtóreferense, Christine Hackmann koordinálja. E-mail címe, ahová a jelentkezéseket várja: [email protected]
Bevált, hogy az Anuga tíz termékcsoportra tagozódik. Közülük legnagyobb a Fine Food, amely 95 ezer négyzetméterével elfoglalja a teljes kiállítási felület egyharmadát. Delikatesz, gourmet, alapvető élelmiszer és reformétkezés áll a fókuszában, október 13–17. között.
Említést érdemel a vény nélkül kapható gyógyhatású készítmények, valamint az egészséges és funkcionális élelmiszerek kiállítása.

Kapcsolódó cikkeink