Anuga FoodTec Köln: Nagyok mellett kis- és középvállalatok számára is érdekes
Gyártók, kereskedők és szolgáltatók számára egyaránt hasznos, hogy áttekintsék, milyen irányokba fejlődik az élelmiszergyártás. Erre kínál egyedülálló lehetőséget a világ legnagyobb 2012. évi élelmiszertechnológiai szakvására Kölnben, március 27.-30. között.
– Mivel gyorsan, jelentős mértékben fejlődött az élelmiszergyártás technológiája az elmúlt időszakban, a vártnál nagyobb érdeklődés előzi meg az Anuga FoodTec-et, mind a kiállítók, mind a látogatók részéről – tájékoztat Kakuk Márta, a kölni vásár vállalat magyarországi képviselője. – Magyarországról egy vállalat jelentkezett eddig kiállítónak.
Hozzáteszi, hogy az eddigi jelentkezések alapján a legutóbbi, 2009. évi Anuga FoodTec 39 országból regisztrált 1 194 kiállítónál valószínűleg többen mutatják be kínálatukat. Várhatóan a látogatók száma is meghaladja az akkori 34 ezret, 114 országból.
– Sokan úgy gondolják, hogy csak nagy vállalatok vezetőinek érdemes megnézni ezt a szakvásárt. Ezzel szemben kis- és közepes vállalatok szakembereinek is megéri kilátogatni Kölnbe, mert új, átfogó rendszerek mellett bárhol alkalmazható részmegoldásokkal is megismerkedhetnek – hangsúlyozza Kakuk Márta.
A feldolgozás mellett a csomagolás és élelmiszerbiztonság innovatív megoldásairól tájékozódhatnak az Anuga FoodTec látogatói.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >