Anuga FoodTec Köln: Nagyok mellett kis- és középvállalatok számára is érdekes
Gyártók, kereskedők és szolgáltatók számára egyaránt hasznos, hogy áttekintsék, milyen irányokba fejlődik az élelmiszergyártás. Erre kínál egyedülálló lehetőséget a világ legnagyobb 2012. évi élelmiszertechnológiai szakvására Kölnben, március 27.-30. között.
– Mivel gyorsan, jelentős mértékben fejlődött az élelmiszergyártás technológiája az elmúlt időszakban, a vártnál nagyobb érdeklődés előzi meg az Anuga FoodTec-et, mind a kiállítók, mind a látogatók részéről – tájékoztat Kakuk Márta, a kölni vásár vállalat magyarországi képviselője. – Magyarországról egy vállalat jelentkezett eddig kiállítónak.
Hozzáteszi, hogy az eddigi jelentkezések alapján a legutóbbi, 2009. évi Anuga FoodTec 39 országból regisztrált 1 194 kiállítónál valószínűleg többen mutatják be kínálatukat. Várhatóan a látogatók száma is meghaladja az akkori 34 ezret, 114 országból.
– Sokan úgy gondolják, hogy csak nagy vállalatok vezetőinek érdemes megnézni ezt a szakvásárt. Ezzel szemben kis- és közepes vállalatok szakembereinek is megéri kilátogatni Kölnbe, mert új, átfogó rendszerek mellett bárhol alkalmazható részmegoldásokkal is megismerkedhetnek – hangsúlyozza Kakuk Márta.
A feldolgozás mellett a csomagolás és élelmiszerbiztonság innovatív megoldásairól tájékozódhatnak az Anuga FoodTec látogatói.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >