Anuga FoodTec Köln: Nagyok mellett kis- és középvállalatok számára is érdekes
Gyártók, kereskedők és szolgáltatók számára egyaránt hasznos, hogy áttekintsék, milyen irányokba fejlődik az élelmiszergyártás. Erre kínál egyedülálló lehetőséget a világ legnagyobb 2012. évi élelmiszertechnológiai szakvására Kölnben, március 27.-30. között.
– Mivel gyorsan, jelentős mértékben fejlődött az élelmiszergyártás technológiája az elmúlt időszakban, a vártnál nagyobb érdeklődés előzi meg az Anuga FoodTec-et, mind a kiállítók, mind a látogatók részéről – tájékoztat Kakuk Márta, a kölni vásár vállalat magyarországi képviselője. – Magyarországról egy vállalat jelentkezett eddig kiállítónak.
Hozzáteszi, hogy az eddigi jelentkezések alapján a legutóbbi, 2009. évi Anuga FoodTec 39 országból regisztrált 1 194 kiállítónál valószínűleg többen mutatják be kínálatukat. Várhatóan a látogatók száma is meghaladja az akkori 34 ezret, 114 országból.
– Sokan úgy gondolják, hogy csak nagy vállalatok vezetőinek érdemes megnézni ezt a szakvásárt. Ezzel szemben kis- és közepes vállalatok szakembereinek is megéri kilátogatni Kölnbe, mert új, átfogó rendszerek mellett bárhol alkalmazható részmegoldásokkal is megismerkedhetnek – hangsúlyozza Kakuk Márta.
A feldolgozás mellett a csomagolás és élelmiszerbiztonság innovatív megoldásairól tájékozódhatnak az Anuga FoodTec látogatói.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Petőfi kedvenc csuszájával és “szaladgálós rétessel” készül Lázár Chef az Országos Rétesfesztiválra Kiskőrösön
A helyi konyha klasszikus és különleges ízeit és a hagyományos…
Tovább olvasom >Somlói Éjszakai Pincetúra 47 pincészet boraival
A Somló Fesztivál kulturális és családi programjaival kiegészülve rendezik meg…
Tovább olvasom >Európa egyik legdinamikusabban fejlődő e-kereskedelmi piacának számít Magyarország
Magyarországra érkezik Jesse Weltevreden, a nemzetközi e-kereskedelmi piac egyik legjelentősebb…
Tovább olvasom >