Amway maszkok érted és értük

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 12. 17. 11:22

Rendhagyó kezdeményezéssel segít a Bókay Gyermekklinika kis betegeinek a magyarországi Amway. A cég új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be novemberben, melynek eladásából származó bevételt megduplázza, és jótékony célra ajánlja fel. A Magyarországon eddig eladott maszkokból összegyűlt, több mint 1,6 millió forintot az Amway még decemberben eljuttatja a klinika munkájának támogatására.

 

Az idei év váratlan helyzetekben és kihívásokban bővelkedett, ám a segítségnyújtás semmilyen körülmények között nem maradhat el. Az Amway Hungária öt éve indította el „10 000 lépés Érted és Értük” jótékonysági sétáját, melynek célja, hogy megóvjuk saját egészségünket, illetve segítsük a beteg gyermekek gyógyulását.
Sajnos a séta idén elmaradt a koronavírus járvány miatt, de a segítség új formában érkezik. Az Amway nemzetközi kampánya keretében novemberben új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be, melynek bevételét megduplázza, és jótékony célokra ajánlja fel. Magyarországon a maszkok eladásából származó bevétel kétszeresével az Amway Hungária a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát (Bókay Gyermekklinika) támogatja.
„Hosszú évek óta segítjük a Bókay Gyermekklinikát minden rendelkezésünkre álló eszközzel: anyagi támogatással, jótékonysági közösségi programokkal és termékeinkkel. Nem is volt kérdés, hogy a maszkokból származó bevétellel a kórház munkáját támogassuk. Az eddigi vásárlásokból befolyó összeget megdupláztuk, így még decemberben több mint 1,6 millió forintot juttatunk el a klinikának. A jótékonysági program hat hónapig tart: bízom benne, hogy továbbra is sokan csatlakoznak hozzánk és az Amway maszkok megvásárlásával hozzájárulnak még több beteg kisgyermek gyógyulásához 2021-ben is” – mondta el Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.
A Bókay Gyermekklinikán jelenleg zajló beruházások közül az egyik legfontosabb az úgynevezett Arc Rekonstrukciós Centrum (ARC) kialakítása. Ez egy olyan, hiánypótló profil létrehozását jelenti, mely eddig nem volt jelen a gyermekgyógyászatban. Az építési munkák befejezése után az osztály műszereinek beszerzésére kerül sor, az Amway támogatását az intézmény egy betegőrző monitor megvásárlására fordítja majd.
Az egyszer használatos háromrétegű, puha, lélegző Amway maszkok a baktériumok 98%-át kiszűrik, és kényelmesen viselhetők a mindennapokban. Egy csomag 50 maszkot tartalmaz, így akár az egész családnak tökéletes választás.
Az Amway egyszer használatos maszkok ára (1 doboz/50 db): 4500 Ft

Kapcsolódó cikkeink