Amszterdam új ékszerdoboza a Rituals első zászlóshajó üzlete

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 12. 16. 11:10

A holland Rituals kozmetikai és életmódmárka 20. évfordulóját ünnepli első zászlóshajó boltja megnyitásával, ahol kiegészítő termékkategóriákkal és különleges élményekkel várja az érdeklődőket.

Rituálék háza bejárat

A POPAI Magyarország* anyaszervezete, a Shop! központ által kiadott Retail Enviroments oldalakon Jo Rossman főszerkesztő Leo van de Polder, a Shop! Global Development Directora fotói és beszámolója alapján mutatja be a testet-lelket kényeztető új koncepciót.

House of Rituals (Rituálék háza)

Huszadik évfordulója tiszteletére indította útjára a Rituals Cosmetics új, holisztikus vásárlási és életmód koncepcióját, a House of Rituals-t  Amszterdam szívében. Mint a világ első és legnagyobb Rituals zászlóshajó üzlete, egyedülálló márkaélményt kínál, magával ragadó test- és lélekélményekkel, számos exkluzív és egyedi kollekcióval. A dizájn a „The Soulful Living Art” (A lélekkel teli élet művészete) márkafilozófiát testesíti meg.

Rituals dizájn

Amszterdam központjának egyik legjelentősebb tere a Spui (ahol az egykori Esprit kávézó székhelye volt), itt nyitott meg 2020 októberében a House of Rituals zászlóshajó üzlet. Egyedülálló vásárlási élményt vonultat fel a prémium termékkollekciók és az életmódbeli újítások sorozatával, amelyet kizárólag ez a bolt kínál személyesen és online. Négy emeleten,egyenként  körülbelül 1500 m2 alapterületen jelennek meg a különleges luxus kollekciók és szolgáltatások. Az alsó két emelet az októberben megnyílt színpompás  eladótérrel és étteremmel a vásárlási és a gasztronómiai élményekre fókuszál. A felső két emeleten 2021 nyarától spa és szépség, valamint relaxációs központ várja a vendégeket.

Rituals utazás és illat

A földszinten az áruház számos érzéki élményt kínál a megszokott Rituals kollekciókkal. Minden szeglet újabb és újabb meglepetést tartogat, több ponton arra invitálják a vásárlókat, hogy fotózzanak és az Instagramon posztolják tapasztalataikat. A földszinten található a Rouhi arab-ázsiai fúziós étterem, (neve az arab rouhi, én lelkem szóból származik). Ínyenc fogásokat kínál, a különleges teáktól a lélekkel készült falatokig és főételekig ebédre és vacsorára.

Perszonalizáció felsőfokon

Az első szinten a Rituals kibővített lakáskultúra kollekciója –lámpák, ágyneműk, lakberendezési tárgyak stb – mutatkozik be, olyan exkluzív, új prémium elemekkel, mint például a nagyméretű luxus otthoni illatosítók és 10 új illatgyertya porcelán tartóban. A merész mintákkal és műalkotásokkal díszített gyertyatartókba személyesen kiválasztott gyertyaillatok kerülhetnek. A testreszabást egy parfümbárban is kipróbálhatják a vásárlók, 25 egyedi parfümből alkothatják meg saját variációjukat. Szuperprémium minőségű öblítők és mosószerek, utazási kiegészítők, magas minőségű, izgalmas színű textilek is várják az ide érkezőket. A termékeket kérésre az üzletben monogrammal, névvel, személyes üzenettel is ellátják, igényes hímzéssel, gravírozással.

Rituals mosási kellékek

A második és a harmadik emelet a különleges életmód- és márkaélményt erősíti majd a “testélmény” és “lélekélmény” jegyében. Masszázsokkal, arckezelésekkel, professzionális szépségápolási tanácsadással és kezelésekkel is foglalkozó spa fürdő kerül kialakításra. Felette pedig a béke szigetére menekülhetnek a zajos városi forgatagból a látogatók, ahol feltöltődhetnek, felüdülhetnek a stresszcsökkentő kezeléseken, meditációs és egyéb foglalkozásokon keresztül.

*A POPAI, 2015-től Shop! szervezet Chicago és Hollywood Florida központtal és közel 2000 helyi irodával működő, a Marketing at Retail iparágat összefogó nemzetközi szervezet. Magyarország 2003-ban csatlakozott a POPAI Magyarország Egyesület megalakításával, amely azóta is nonprofit szakmai, edukációs, kutatási és tudástransfer szerepet tölt be, főként az FMCG szektorban. Bővebben: popai.hu

Kapcsolódó cikkeink