A McDonald's partnere lett az év franchise átvevője

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 27. 12:30

Január 26-án sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére, ezúttal a Ramada Plaza Budapest Hotelben.

Január 26-án sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. A gálavacsora a hazai franchise szektor legrangosabb eseménye. A Szövetség gálavacsoráját minden év elején rendezik meg, ahol számos díjat adnak át a szakma képviselőinek.

“Évről évre díjazzuk a legjobb átvevőket és hálózatokat. Ez a rangos díj nagy presztízzsel bír a hazai franchise szakmában. Az elmúlt évek nyertesei felhasználták kommunikációjukban az általunk odaítélt díjakat.” – hangzott el a Díjkiosztó Gála ünnepi köszöntőjében.

A díjak a következő kategóriákban kerültek kiosztásra: az év franchise hálózata, az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata, valamint az év franchise átvevője, és az év fiatal sikeres franchise átvevője. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesültek az elismerésekben.

A vendéglátó szakma képviseletében “Az év franchise átvevője” díjat Komondi István, a McDonald's franchise partnere kapta. Tizenöt éve csatlakozott hálózatához. Azon kiemelt partnerek közé tartozik, akik a maximális három éttermet üzemeltethetnek. Keszthelyen, Zalaegerszegen, valamint Sopronban egységeiben közel 200 dolgozót foglalkoztat. Kimagasló munkájának köszönhetően éttermei forgalmát évről évre tudta növelni.

A hálózat két alkalommal választotta meg az Év Franchise Partnerének, keszthelyi étterme pedig 2010-ben az “Év Franchise Étterme” kitüntetésben részesült. (turizmusonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink