Alpesi ételek a Segalban
A fogások elkészítéséhez a karintiai Hochschober szálloda közvetlen környezetéből származó friss, regionális termékeket dolgozzák fel.
Az osztrák Karintia tartományban
található Hochschober alpesi szálloda csúcs
konyhaművészetének remekeit ismerhetik és
kóstolhatják meg a vendégek július 1. és
31. között a Segal Étteremben. Az étterembe
látogatókat olyan finomságok várják,
mint a lóbabkrémleves fahéjfagylalttal, a
grillezett lazac pisztráng borjú pofával és
zeller pürével, a marhahátszín kukoricás
gnocchi-val és spenót levelekkel vagy a desszert tejföl
souffle eperrel, rebarbarával és pitypang habbal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adni és kapni (egy koktélt a bárban) – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >