„Állatbarát” füstölt szárnyasfelvágottakat kínál a Plus
A holland Plus bejelentése szerint „Beter Leven” tanúsítvánnyal ellátott füstölt szárnyasfelvágottakat árusít üzleteiben. Az új terméket a Plusnak az elmúlt 10 évben holland termékeket gyártó Gijs készíti a De Haam farmról származó minőségi csirkehúsból. A farmról származó tojás szintén megtalálható a Plus szortimentjében.
Az új termék bevezetésével a vállalat ellátási láncának fenntarthatóságát és transzparenciáját kívánja növelni. A bükkfán füstölt felvágott a fogyasztói felmérések alapján messze jobban teljesít, mint bármely más füstölt szárnyasfelvágott – állítja a Plus közleményében.
Kapcsolódó cikkeink
Zöld minimum javaslatcsomagot dolgozott ki az ÉVOSZ
Az ÉVOSZ Fenntarthatósági Tagozata „Zöld minimum” néven jegyzett javaslatcsomagot dolgozott…
Tovább olvasom >A Ferrero alapanyagainak már 90%-a visszakövethető
Jelentős előrelépésről számolt be a Ferrero Csoport 16. Fenntarthatósági jelentésében…
Tovább olvasom >A magyar fogyasztók továbbra is árérzékenyek, de egyre fontosabb a környezetvédelem
A PENNY évek óta következetesen vezet be olyan fenntartható megoldásokat,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új tulajdonoshoz kerül a Dole amerikai frisszöldség-üzletága
A dublini központú Dole bejelentette, hogy eladta amerikai frisszöldség-üzletágát az…
Tovább olvasom >Új partnerségekkel ad lendületet ESG kezdeményezéseinek a Wolt
Két új stratégiai partnerségről tett bejelentést a finn étel-házhozszállító vállalat,…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával gyorsítja a pénztárakat a Colruyt
Valamennyi kasszájánál bevezeti a belga Colruyt „easy check-out” nevű rendszerét,…
Tovább olvasom >