Alkoholmentes RTD koktélcsaládot indít útjára a Molson Coors
A Molson Coors bemutatta első alkoholmentes, azonnal fogyasztható koktélcsaládját, a Roxie-t, amellyel célja a kézműves koktélok élményének felidézése.
A Roxie-val a Molson Coors több a fogyasztók italfogyasztásának alakulását jelző trendre is válaszol. A cég a feladatot komolyan vette és az ital megalkotásának folyamatába csaposokat és mixereket is bevont, valamint együttműködött az L.A. Libations italinkubátorral, amelyben kisebbségi részesedéssel rendelkezik.
A termék kizárólag online elérhető háromféle, fantázianevekkel illetett ízben: Lost In The Mango, Forbidden Pineapple és Ripe With Passionfruit. A 350 ml-es kiszerelésű aludobozokban kapható ital 90 kalóriát tartalmaz. A márka a 21-34 éves korosztályt célozza meg – írta a Molson Coors a cég blogjában.
Az italpiaci innováció egyik elsőszámú motorját jelenleg az RTD-koktélok jelentik. Azzal, hogy a Molson Coors alkoholmentes opciót vezet be a piacra, arra az egyre növekvő számú fogyasztóra épít, akik az alkoholfogyasztás mérséklése, illetve a teljes absztinencia mellett döntöttek.
Kapcsolódó cikkeink
A Molson Coors lett Dwayne Johnson energiaitalának többségi tulajdonosa az USA-ban
Többségi részesedést szerzett a Molson Coors Beverage Co. a Dwayne…
Tovább olvasom >Signature 40 újra – Szintet lépett a Signature Platform: elindult a Signature Alumni Club
2024-ben soha nem látott magaslatokra ért a Signature 40 lista.…
Tovább olvasom >Kevesebb bor fogy az az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban 2024 augusztusáig 8%-kal csökkent a borértékesítés derül…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >