Alkoholmentes RTD koktélcsaládot indít útjára a Molson Coors
A Molson Coors bemutatta első alkoholmentes, azonnal fogyasztható koktélcsaládját, a Roxie-t, amellyel célja a kézműves koktélok élményének felidézése.
A Roxie-val a Molson Coors több a fogyasztók italfogyasztásának alakulását jelző trendre is válaszol. A cég a feladatot komolyan vette és az ital megalkotásának folyamatába csaposokat és mixereket is bevont, valamint együttműködött az L.A. Libations italinkubátorral, amelyben kisebbségi részesedéssel rendelkezik.
A termék kizárólag online elérhető háromféle, fantázianevekkel illetett ízben: Lost In The Mango, Forbidden Pineapple és Ripe With Passionfruit. A 350 ml-es kiszerelésű aludobozokban kapható ital 90 kalóriát tartalmaz. A márka a 21-34 éves korosztályt célozza meg – írta a Molson Coors a cég blogjában.
Az italpiaci innováció egyik elsőszámú motorját jelenleg az RTD-koktélok jelentik. Azzal, hogy a Molson Coors alkoholmentes opciót vezet be a piacra, arra az egyre növekvő számú fogyasztóra épít, akik az alkoholfogyasztás mérséklése, illetve a teljes absztinencia mellett döntöttek.
Kapcsolódó cikkeink
FRISS 0,0% Gránátalma-meggy, természetes koffeinnel
Fedezd fel a felfrissülés élményének új dimenzióját az alkoholmentes, gránátalma-meggy ízű,…
Tovább olvasom >A kevesebb itt mindig több!
A fogyasztók egyre inkább keresik azokat a termékeket, amelyek nemcsak…
Tovább olvasom >Alkoholmentes korszakváltás: kihívások és lehetőségek a söripar globális porondján
Geopolitikai akadályokkal és új fogyasztói trendekkel néz szembe az európai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvannak a Fenntarthatóság szimbóluma idei díjazottjai
A Trade magazin hatodszor hirdette meg a Fenntarthatóság szimbóluma pályázatot. A…
Tovább olvasom >Eltérően értelmezi a versenyhivatal vizsgálatainak eredményeit a kereskedelmi szövetség és a versenyhatóság
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH)…
Tovább olvasom >Rovaralapú élelmiszerek: miért nem váltják le a hagyományos húsokat?
Bár az utóbbi években a rovartenyésztést a hagyományos hústermelés környezetbarát…
Tovább olvasom >