Algida partneré az Észak-magyarországi Regionális Minőségi díj

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 06. 10:04

Az észak-magyarországi megyei kereskedelmi és iparkamarák Regionális Minőségi Díjjal ismerték el a Nógrád megyei Eis Food Kft., az Algida együttműködő partnerének tevékenységét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, a Heves megyei és a Nógrád megyei kereskedelmi és iparkamarák idén is pályázatot hirdettek az Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díjra. Az elismerést négy kategóriában – ipari, termelő ágazatban három kategóriában, vállalkozási mérettől függően, valamint az összevont kereskedelmi és szolgáltató kategóriában – minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek kapták meg. A nyertesek már készülhetnek a Nemzeti Minőségi Díj követelményeinek teljesítésére is. A pályázatokat az Észak-magyarországi Regionális Minőségi Díj Bizottság bírálta el, külső értékelők, szakemberek bevonásával.
Az Eis Food Kft. kereskedelmi kategóriában érdemelte ki a regionális minőségi díjat. A szécsényi vállalat az Unilever Algida márkájának észak-magyarországi disztribútora. 2010-től immár hat megyét (Pest, Nógrád, Borsod, Heves, Szabolcs-Szatmár, Hajdú-Bihar) lát el Algida jégkrémekkel és Carte d’Or fagylaltokkal.


Kapcsolódó cikkeink