Ale sörrel rukkolt elő a Soproni

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 29. 11:27

A Soproni a magyar sörgyártók közül elsőként jelent meg Ale sörrel a hazai piacon, ami a nyári szezonban csapolt formában a vendéglátó egységekben és a fesztiválokon érhető el.

image003

A fűszeres, mégis könnyed American PaleAle elnevezés rövidítéséből született A.P.A., különleges élményt nyújt azoknak a sörfogyasztóknak, akik úgy döntenek, hogy ezen a nyáron kipróbálnak valami újat, ugyanakkor nem szeretnének csalódni a minőségben sem.
A felsőerjesztésű sörök nagy népszerűségnek örvendenek a piacon, hiszen ez a gyártási technológia teret ad az igazán változatos kísérletezésnek. Ehhez az eljáráshoz a Soproni sörmesterei válogatott élesztőtörzset használnak és speciális erjesztési körülményeket is biztosítanak. A sört az eredeti Soproni Klasszikus receptje alapján főzik, kizárólag magyar árpamaláta felhasználásával, amit az ALE élesztő és a különleges komlózás tesznek igazán egyedivé.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sörfogyasztók egyre nyitottabbá válnak a kategória felfedezésére, kíváncsiak a különlegességekre, újdonságokra. Ez a nagy sörgyártók számára egyszerre jelent kihívást- tudunk-e elég gyorsan reagálni a változó fogyasztói igényekre,valamint nagyszerű lehetőséget arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a sörözést.
A Soproni A.P.A. sörrel egyedülálló módon biztosítjuk a nagy sörgyárak állandó, megszokott minőségét és az Ale sörök izgalmas ízvilágát a sörkedvelők számára.
Bízunk benne, hogy a fogyasztóink legalább olyan örömmel fogadják ezt a terméket, ahogyan mi kiengedtük azt a piacra.” – mondta Zab Gábor, a HEINEKEN Hungária Zrt. marketing igazgatója.

A szűretlen A.P.A.sörízére a könnyedség, üdeség jellemző, illatában a tipikus citrusos, az Ale sörökre jellemző illat dominál. A Soproni újdonsága nem túl keserű, sokkal inkább fűszeres, enyhén virágos az utóíze, amit a készítők a legjobb minőségű fűszerkomló felhasználásával értek el. A pasztőrözés nélkül készült Soproni A.P.A.igazi sörélményt nyújt, a sör fogyasztása során úgy érezhetjük, hogy a sörgyár csapjából kaptuk poharunkba az aranysárga, friss sört, ami egyelőre csapolt kiszerelésben érhető el a vendéglátó egységekben. A Soproni American PaleAle ízében magyar, jellegében amerikai, minőségében Soproni.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink