Alapvetően biztonságos a magyar élelmiszer
A gyakori ellenőrzésnek is köszönhető, hogy ritkán van kifogás a hazai árukkal kapcsolatban.
A magyar élelmiszerek biztonságosak, a magyar árukkal
kapcsolatban elenyésző az élelmiszer-biztonsági kifogás – mondta a Földművelésügyi
és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára pénteken. Benedek Fülöp a
Lehel Csarnok Üzemeltető Kft. és az Agrármarketing Centrum közös, többhetes
élelmiszer-bemutatójának zárónapján kijelentette: a tárca tavaly 2 milliónál is
több mintát ellenőrzött, a vizsgálatok száma idén 50-70 százalékkal is nőhet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >K&H: ajándékot, de mit és melyik boltból?
A karácsonyi ajándékozás során a fiatalok körében a ruhák vannak…
Tovább olvasom >Gyümölcslékoncentrátum-gyártót vásárolt az Eckes-Granini Németországban
Európa egyik vezető gyümölcslégyártója, az Eckes-Granini megvásárolta Németországban a gyümölcsital-koncentrátumok…
Tovább olvasom >