Alapvetően biztonságos a magyar élelmiszer
A gyakori ellenőrzésnek is köszönhető, hogy ritkán van kifogás a hazai árukkal kapcsolatban.
A magyar élelmiszerek biztonságosak, a magyar árukkal
kapcsolatban elenyésző az élelmiszer-biztonsági kifogás – mondta a Földművelésügyi
és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára pénteken. Benedek Fülöp a
Lehel Csarnok Üzemeltető Kft. és az Agrármarketing Centrum közös, többhetes
élelmiszer-bemutatójának zárónapján kijelentette: a tárca tavaly 2 milliónál is
több mintát ellenőrzött, a vizsgálatok száma idén 50-70 százalékkal is nőhet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
WHO: 50 százalékos drágulást sürgetnek a dohány, az alkohol és a cukros üdítők esetében
A következő tíz évben legalább 50 százalékkal kellene növelni a…
Tovább olvasom >Gyorsult az euróövezet gazdasági teljesítményének növekedése júniusban
Gyorsult az euróövezet gazdasági teljesítményének növekedése júniusban az S&P Global…
Tovább olvasom >Így változnak a gyógyszerárak: árkorlátozást vezetett be a kormány
Július 1-jétől életbe lépett a Nemzetgazdasági Minisztérium gyógyszerekre vonatkozó árkorlátozása,…
Tovább olvasom >