Alapvetően biztonságos a magyar élelmiszer
A gyakori ellenőrzésnek is köszönhető, hogy ritkán van kifogás a hazai árukkal kapcsolatban.
A magyar élelmiszerek biztonságosak, a magyar árukkal
kapcsolatban elenyésző az élelmiszer-biztonsági kifogás – mondta a Földművelésügyi
és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára pénteken. Benedek Fülöp a
Lehel Csarnok Üzemeltető Kft. és az Agrármarketing Centrum közös, többhetes
élelmiszer-bemutatójának zárónapján kijelentette: a tárca tavaly 2 milliónál is
több mintát ellenőrzött, a vizsgálatok száma idén 50-70 százalékkal is nőhet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >AM: a térséget érintő válságok leküzdésében is óriási szerepe van a FAO-na
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >A FAO európai és közép-ázsiai tagországainak informális konzultációja Magyarországon
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >