Alapvetően biztonságos a magyar élelmiszer
A gyakori ellenőrzésnek is köszönhető, hogy ritkán van kifogás a hazai árukkal kapcsolatban.
A magyar élelmiszerek biztonságosak, a magyar árukkal
kapcsolatban elenyésző az élelmiszer-biztonsági kifogás – mondta a Földművelésügyi
és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára pénteken. Benedek Fülöp a
Lehel Csarnok Üzemeltető Kft. és az Agrármarketing Centrum közös, többhetes
élelmiszer-bemutatójának zárónapján kijelentette: a tárca tavaly 2 milliónál is
több mintát ellenőrzött, a vizsgálatok száma idén 50-70 százalékkal is nőhet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A KPMG idén is megkérdezte a vezérigazgatókat: szaporodtak a kihívások, a vezetők borúlátóbbak, mint egy éve ilyenkor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Élelmezési világnap 2025 – 80 éves a FAO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lex trappistsa – lex uborka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >