Aki kérdez:

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 10. 31. 08:00

Szalai László főszerkesztő-helyettes, Trade magazinPárbeszéd rovatunkban első alkalommal fordult elő, hogy a kérdezett – ezúttal dr. Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke – nem élt a megszólalás lehetőségével. Pedig a kérdés, amit dr. Süth Miklós főállatorvos feltett neki a fogyasztói bizalom erősítésének lehetőségeiről, feltétlenül aktuális mostanság, az élelmiszerek biztonságával kapcsolatos ügyek közepette.
Tehát újraindítjuk a „hólabdát”, remélve, hogy sok izgalmas téma kerül terítékre, amelyekkel kapcsolatban megismerhetjük az FMCG-szektor meghatározó szakembereinek véleményét.
Azonban most élünk azzal a lehetőséggel, hogy „beleavatkozhatunk” a rovatba, tehát azt és arról kérdezhetünk, akit és amiről akarunk. Így aztán, némileg rendhagyó módon, nem egy átfogó témát vetünk fel, hanem egy számunkra meglepő személyi hírnek jártunk utána. Annak tudniillik, hogy az iparág egyik tekintélyes és közkedvelt alakja, dr. Köves András négy év után váratlanul elbúcsúzik a Bunge Zrt. kereskedelmi és marketingigazgatói posztjától.
Az első kérdés természetesen az, hogy miért is távozott.

Kapcsolódó cikkeink