Aki kérdez:
Murányi László vezérigazgató, Co-op Hungary Zrt.N emrégiben újabb élelmiszerbotrány rázta meg az országot, a „guargumiügy”. Ennek kapcsán ismét középpontba került a kérdés: az élelmiszer-biztonság jelenlegi szabályozása és a szervezeti rendszer mennyire alkalmas gyors és hatékony reakciókra.
Dr. Süth Miklós országos főállatorvost szeretném ennek kapcsán kérdezni: hogyan előzhető meg (egyáltalán megelőzhető-e) egy ilyen jellegű probléma előfordulása? Hogyan látja ön: a tisztességesen, jogkövetően dolgozó gyártók és kereskedők mit tehetnek annak érdekében, hogy minimalizálják a kockázataikat? Tervez-e a kormányzat az ön tudomása szerint szervezeti, vagy szabályozásbeli változásokat a jövőben ezen a területen?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Kezdő vállalkozóknak indít díjmentes képzést a Kamara
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a területi kamarák közreműködésével…
Tovább olvasom >Sallai Rolanddal mutatja be saját márkás kínálatát a SPAR
A SPAR Magyarország országos kampányt indít Sallai Rolanddal, a magyar…
Tovább olvasom >Újabb fénykorát éli a magyarok által kedvel Szobi
A Szobi márkanév, valamint az ahhoz kapcsolódó termékek magyarok millióinak…
Tovább olvasom >