Aki kérdez:
Murányi László vezérigazgató, Co-op Hungary Zrt.N emrégiben újabb élelmiszerbotrány rázta meg az országot, a „guargumiügy”. Ennek kapcsán ismét középpontba került a kérdés: az élelmiszer-biztonság jelenlegi szabályozása és a szervezeti rendszer mennyire alkalmas gyors és hatékony reakciókra.
Dr. Süth Miklós országos főállatorvost szeretném ennek kapcsán kérdezni: hogyan előzhető meg (egyáltalán megelőzhető-e) egy ilyen jellegű probléma előfordulása? Hogyan látja ön: a tisztességesen, jogkövetően dolgozó gyártók és kereskedők mit tehetnek annak érdekében, hogy minimalizálják a kockázataikat? Tervez-e a kormányzat az ön tudomása szerint szervezeti, vagy szabályozásbeli változásokat a jövőben ezen a területen?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Több mint 500 termék ára csökkent a SPAR-nál
A SPAR és INTERSPAR áruházakban 2025. március 17-től több mint…
Tovább olvasom >Nem mindennapi kampánnyal rukkolt elő a Nicolaus vodka márka
Megvannak az első alkalommal megrendezett Nicolaus VodkAward 2024-es év nyertesei.…
Tovább olvasom >Óriási lehetőségek előtt a magyar élelmiszergyártók a Balkán-félszigeten
A Balkán-félsziget egyre fontosabb szerepet tölt be az európai élelmiszer-kereskedelemben,…
Tovább olvasom >