Akar büfékocsit bérelni New Yorkban?
Hogy a Foodtruck-ok (az egyszerűség kedvéért nevezzük őket furgonos-kisbuszos mozgóárusok büféinek) már gasztronómiai és gasztromarketing szempontból is teljes értékű vendéglátóhely-típus minősülnek, arra nem csak a témában írt írásink utalnak; mi cáfolhatatlan bizonyítéknak tekintjük azt, hogy augusztusban megkezdte működést az ezeknek a járműveknek a bérleti lehetőségeit, illetve eladó darabjait hirdető weblap, a http://www.foodtruckrental.com.
A szakemberek szerint a foodtruck-ok speciális adottságaik révén igen komoly befolyással vannak a városlakóknak az étkezésről és a fogyasztói kommunikációról alkotott elképzeléseire. Az utcai étkezés és a legmagasabb minőségű to-go gasztronómia legmodernebb trendjeit képviselik, és az USA-ban, ahol ugye az európainál jóval tudatosabban szervezett üzlet a vendéglátás) a kínálat fejlesztésével foglalkozó szakemberek árgus szemekkel figyelik az utcán árusító kollégák innovatív, és sokszor szemtelenül eredeti fejlesztéseit. Köztudott a foodtruckokkal kapcsolatban, hogy kimondottan kreatív módon használnak alapanyagokat és az új trendek szerint vágott húsrészeket, emellett előszeretettel használnak kézműves termékeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására,…
Tovább olvasom >Harmadik lett a Tokaji borvidék fenntartható turisztikai projektje egy világversenyen
A természet és táj kategóriában harmadik lett a Tokaji borvidék…
Tovább olvasom >