Akar büfékocsit bérelni New Yorkban?
Hogy a Foodtruck-ok (az egyszerűség kedvéért nevezzük őket furgonos-kisbuszos mozgóárusok büféinek) már gasztronómiai és gasztromarketing szempontból is teljes értékű vendéglátóhely-típus minősülnek, arra nem csak a témában írt írásink utalnak; mi cáfolhatatlan bizonyítéknak tekintjük azt, hogy augusztusban megkezdte működést az ezeknek a járműveknek a bérleti lehetőségeit, illetve eladó darabjait hirdető weblap, a http://www.foodtruckrental.com.
A szakemberek szerint a foodtruck-ok speciális adottságaik révén igen komoly befolyással vannak a városlakóknak az étkezésről és a fogyasztói kommunikációról alkotott elképzeléseire. Az utcai étkezés és a legmagasabb minőségű to-go gasztronómia legmodernebb trendjeit képviselik, és az USA-ban, ahol ugye az európainál jóval tudatosabban szervezett üzlet a vendéglátás) a kínálat fejlesztésével foglalkozó szakemberek árgus szemekkel figyelik az utcán árusító kollégák innovatív, és sokszor szemtelenül eredeti fejlesztéseit. Köztudott a foodtruckokkal kapcsolatban, hogy kimondottan kreatív módon használnak alapanyagokat és az új trendek szerint vágott húsrészeket, emellett előszeretettel használnak kézműves termékeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >