Akar büfékocsit bérelni New Yorkban?
Hogy a Foodtruck-ok (az egyszerűség kedvéért nevezzük őket furgonos-kisbuszos mozgóárusok büféinek) már gasztronómiai és gasztromarketing szempontból is teljes értékű vendéglátóhely-típus minősülnek, arra nem csak a témában írt írásink utalnak; mi cáfolhatatlan bizonyítéknak tekintjük azt, hogy augusztusban megkezdte működést az ezeknek a járműveknek a bérleti lehetőségeit, illetve eladó darabjait hirdető weblap, a http://www.foodtruckrental.com.
A szakemberek szerint a foodtruck-ok speciális adottságaik révén igen komoly befolyással vannak a városlakóknak az étkezésről és a fogyasztói kommunikációról alkotott elképzeléseire. Az utcai étkezés és a legmagasabb minőségű to-go gasztronómia legmodernebb trendjeit képviselik, és az USA-ban, ahol ugye az európainál jóval tudatosabban szervezett üzlet a vendéglátás) a kínálat fejlesztésével foglalkozó szakemberek árgus szemekkel figyelik az utcán árusító kollégák innovatív, és sokszor szemtelenül eredeti fejlesztéseit. Köztudott a foodtruckokkal kapcsolatban, hogy kimondottan kreatív módon használnak alapanyagokat és az új trendek szerint vágott húsrészeket, emellett előszeretettel használnak kézműves termékeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >