Ajándékcsomag és meleg étel a Gallicooptól

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 10. 00:00

A piacvezető Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. idén is folytatja mecénási tevékenységét. Szarvason és környékén 100 segítségre szoruló család ünnepelheti szebben a karácsonyt azzal az ajándékcsomaggal, amelyet a cég munkatársai készítettek számukra.

A Gallicoop Zrt. eddig minden évben segített a rászorulókon. Az idén 20. születésnapját ünneplő vállalat méltán zárja le az évet patronáló cselekedetével: a Békés megyében élő legszegényebb családok közül százat segítenek azzal, hogy pulykahúst és pulykakészítményeket juttatnak el hozzájuk, hozzájárulva ezzel a költségek csökkentéséhez, valamint ahhoz, hogy a szeretet ünnepe kevésbé szóljon a nélkülözésről. A termékeket frissességük megőrzése érdekében a karácsony előtti napokban adják át a családok megbízott képviselőjének.
Ezen túlmenően a december 24-én, Kecskeméten rendezett adventi ebédet a társaság előhűtött pulykahússal támogatja, amellyel közel 100 személynek, elsősorban hajléktalanoknak biztosítanak meleg ételt.
A cég mecénási tevékenysége széles körre terjedt ki, hiszen megyei szinten különböző civilszervezeteket, egyházakat, a szarvasi polgárőrséget és a református egyházközösséget segítették, de a határon túli magyarok is kiemelt fontossággal bírtak (pl. támogatták az erdélyi Szentegyházi Gyermek Filharmóniát és a csángó gyerekeket). 1995-ben a társaság létrehozta a Szarvas egészségére alapítványt, amely a város egészségügyi színvonalának emeléséhez – többek között új berendezések és kórházi eszközök megvásárlásához – járult hozzá.
Kapcsolódó cikkeink