AI a vendéglátásban és az élelmiszeriparban – kerekasztalbeszélgetés a SIRHA-n
A vendéglátás és az élelmiszeripar közép-európai vezető szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Az élelmiszeripart a Nestlé, a vendéglátást a Foodora, a robotikát az Enjoyrobotics fogja képviselni. Az adatvezérelt működésre való átállásról egy független digitális transzformáció szakértő fogja megosztani a tapasztalatait. Az esemény moderátora egy gyakorló cégvezető, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó szakember lesz.
Az AI az elmúlt egy évben robbant be igazán a köztudatba, de valójában évek, évtizedek óta csendben fejlődik, és már eddig is számtalan helyen segítette a munkánkat, gondoljunk csak az útvonaltervező alkalmazásokra. A vállalkozók, cégvezetők nagy többsége tudja, hogy a következő időszak legnagyobb kihívása az lesz, hogy mennyire tudjuk a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldásokat beépíteni az üzleti folyamatainkba. Nyilvánvaló, hogy a technológiában rejlő lehetőségek hatalmas versenyelőnyt kínálnak azoknak, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni.
Az AI kerekasztal kiváló alkalmat biztosít az élelmiszer és HORECA szektorok képviselői számára, hogy iparágspecifikus megoldásokat ismerjenek meg, tapasztalt szakemberektől kérdezzenek. Jöjjenek el, ismerjék meg a jelen és a jövő lehetőségeit!
További információ: Papp Román, Landra Kiadó • landra@landra.hu • 30/399-3678
Kapcsolódó cikkeink
AI és fenntarthatóság lehetnek a középvállalatok kitörési pontjai a bizonytalanság idején
A Grant Thornton International Business Report (IBR) legfrissebb adatai szerint…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligencia a munkahelyeken: kik használják az AI-t?
A GKI júliusban 1000 fős reprezentatív mintán kutatást végzett a…
Tovább olvasom >AI-alapú platformot kínál a Rohlik Group a kiskereskedőknek világszerte
Önálló céget hozott létre a Rohlik Group abból a célból, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kutatás: Óriási a szakadék a turisták környezettudatossága és valós utazási szokásai között
Bár egyre több turista vallja magát környezettudatosnak, utazási szokásaikban ez…
Tovább olvasom >Csak egyszerű alapanyagokból! Vágod? – A nap videója
Főleg tofu és uborka. De ahogy tálalják… Persze késkezelésből azért…
Tovább olvasom >Mit rejt a fehérneműd? – A nap képe
A divattervező Calvin Klein provokatív reklámkampányokat használt arra, hogy párbeszédet…
Tovább olvasom >