AI a vendéglátásban és az élelmiszeriparban – kerekasztalbeszélgetés a SIRHA-n
A vendéglátás és az élelmiszeripar közép-európai vezető szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Az élelmiszeripart a Nestlé, a vendéglátást a Foodora, a robotikát az Enjoyrobotics fogja képviselni. Az adatvezérelt működésre való átállásról egy független digitális transzformáció szakértő fogja megosztani a tapasztalatait. Az esemény moderátora egy gyakorló cégvezető, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó szakember lesz.
Az AI az elmúlt egy évben robbant be igazán a köztudatba, de valójában évek, évtizedek óta csendben fejlődik, és már eddig is számtalan helyen segítette a munkánkat, gondoljunk csak az útvonaltervező alkalmazásokra. A vállalkozók, cégvezetők nagy többsége tudja, hogy a következő időszak legnagyobb kihívása az lesz, hogy mennyire tudjuk a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldásokat beépíteni az üzleti folyamatainkba. Nyilvánvaló, hogy a technológiában rejlő lehetőségek hatalmas versenyelőnyt kínálnak azoknak, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni.
Az AI kerekasztal kiváló alkalmat biztosít az élelmiszer és HORECA szektorok képviselői számára, hogy iparágspecifikus megoldásokat ismerjenek meg, tapasztalt szakemberektől kérdezzenek. Jöjjenek el, ismerjék meg a jelen és a jövő lehetőségeit!
További információ: Papp Román, Landra Kiadó • landra@landra.hu • 30/399-3678
Kapcsolódó cikkeink
Háromból két fogyasztó jobb vásárlási élményre számít
Egy friss felmérés szerint a fogyasztók és az üzleti vezetők…
Tovább olvasom >A Heineken mesterséges intelligenciával oltja szomját az adatkezelésbe
A Heineken az SAP AI megoldásával egyszerűsíti az adatelemzést munkatársai…
Tovább olvasom >AI-jal és drónokkal fejleszti szolgáltatásait a Just Eat Írországban
AI-asszisztenst vezet be és bővíti drónos házhoz szállítási szolgáltatását a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >A szabályosság művésze – A nap képe
Száz ételt örökít meg Robert Patell vagy ezret – valahogy…
Tovább olvasom >Csak tudnám, minek barátkozok veled! – A nap videója
Két páratlan párost is bemutat egyszerre a Zwack legújabb reklámfilmje:…
Tovább olvasom >