AI a vendéglátásban és az élelmiszeriparban – kerekasztalbeszélgetés a SIRHA-n
A vendéglátás és az élelmiszeripar közép-európai vezető szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Az élelmiszeripart a Nestlé, a vendéglátást a Foodora, a robotikát az Enjoyrobotics fogja képviselni. Az adatvezérelt működésre való átállásról egy független digitális transzformáció szakértő fogja megosztani a tapasztalatait. Az esemény moderátora egy gyakorló cégvezető, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó szakember lesz.
Az AI az elmúlt egy évben robbant be igazán a köztudatba, de valójában évek, évtizedek óta csendben fejlődik, és már eddig is számtalan helyen segítette a munkánkat, gondoljunk csak az útvonaltervező alkalmazásokra. A vállalkozók, cégvezetők nagy többsége tudja, hogy a következő időszak legnagyobb kihívása az lesz, hogy mennyire tudjuk a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldásokat beépíteni az üzleti folyamatainkba. Nyilvánvaló, hogy a technológiában rejlő lehetőségek hatalmas versenyelőnyt kínálnak azoknak, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni.
Az AI kerekasztal kiváló alkalmat biztosít az élelmiszer és HORECA szektorok képviselői számára, hogy iparágspecifikus megoldásokat ismerjenek meg, tapasztalt szakemberektől kérdezzenek. Jöjjenek el, ismerjék meg a jelen és a jövő lehetőségeit!
További információ: Papp Román, Landra Kiadó • landra@landra.hu • 30/399-3678
Kapcsolódó cikkeink
Összeállt a foodora és a Spotify
A vezető gyorskereskedelmi platform együttműködést kötött a Spotify-jal, a világ…
Tovább olvasom >Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét
A mai napon kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét…
Tovább olvasom >Európa legnagyobb autonóm szupermarketét nyitotta meg a Rewe
Hamburgban nyitotta meg a Rewe Európa legnagyobb autonóm szupermarketét, amely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >