AgroSprint Kft.: Sikerük lényege a töretlen fejlesztés

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 06. 22:57

A karcagi Fülöp család immáron 20 éves vállalkozása is beletartozik a sikeres hűtőipari cégek nemzetközi mezőnyébe. Az ANUGA kiállításon az AgroSprint Kft. látványos standdal, valamint széles termékkínálattal képviseltette magát.

Sikerük lényege a töretlen fejlesztés, valamint az igen széles, 30 féle fagyasztott zöldség-gyümölcs terméket tartalmazó paletta, melyeket szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, kifogástalan minőségben állítanak elő.

„10 év alatt, több mint 30 országgal alakítottunk ki kereskedelmi kapcsolatokat, ennek köszönhetően export-orientált cégünk termelésének 80 százalékát külföldre értékesítjük. Legnagyobb volumenben csemegekukoricát, zöldborsót, zöldség-mixeket és különböző gyümölcsöket vesznek fel piacaink” – nyilatkozta Fülöp Gáborné ügyvezető igazgató.
A kezdetekben termelésük 50 százalékát bébiétel gyártóknak értékesítették. 1998 óta folyamatosan fejlesztik a mélyhűtött ágazatot, melynek eredményeként lehetővé válik félkész és késztermékek gyártása is.

2005-ben a romániai Beresztelkén létesítettek leányvállalatot fagyasztóüzemmel. 2008-ban Nyírlugoson vásároltak egy további gyáregységet, mely a folyamatos beruházásoknak köszönhetően újra meghatározó tényezővé nőtte ki magát a Nyírség élelmiszeriparában.

A cég üzleti kapcsolatainak ápolása és szélesítése érdekében vett részt az ANUGÁN, de természetesen Európa legnagyobb élelmiszeripari kiállításán való részvétel presztízs-kérdést is jelent.

Kapcsolódó cikkeink