AgroSprint Kft.: Sikerük lényege a töretlen fejlesztés
A karcagi Fülöp család immáron 20 éves vállalkozása is beletartozik a sikeres hűtőipari cégek nemzetközi mezőnyébe. Az ANUGA kiállításon az AgroSprint Kft. látványos standdal, valamint széles termékkínálattal képviseltette magát.
Sikerük lényege a töretlen fejlesztés, valamint az igen széles, 30 féle fagyasztott zöldség-gyümölcs terméket tartalmazó paletta, melyeket szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, kifogástalan minőségben állítanak elő.
„10 év alatt, több mint 30 országgal alakítottunk ki kereskedelmi kapcsolatokat, ennek köszönhetően export-orientált cégünk termelésének 80 százalékát külföldre értékesítjük. Legnagyobb volumenben csemegekukoricát, zöldborsót, zöldség-mixeket és különböző gyümölcsöket vesznek fel piacaink” – nyilatkozta Fülöp Gáborné ügyvezető igazgató.
A kezdetekben termelésük 50 százalékát bébiétel gyártóknak értékesítették. 1998 óta folyamatosan fejlesztik a mélyhűtött ágazatot, melynek eredményeként lehetővé válik félkész és késztermékek gyártása is.
2005-ben a romániai Beresztelkén létesítettek leányvállalatot fagyasztóüzemmel. 2008-ban Nyírlugoson vásároltak egy további gyáregységet, mely a folyamatos beruházásoknak köszönhetően újra meghatározó tényezővé nőtte ki magát a Nyírség élelmiszeriparában.
A cég üzleti kapcsolatainak ápolása és szélesítése érdekében vett részt az ANUGÁN, de természetesen Európa legnagyobb élelmiszeripari kiállításán való részvétel presztízs-kérdést is jelent.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Díjemelés a Magyar Postánál: ennyibe kerülnek majd a leggyakoribb postai szolgáltatások 2025-ben
A Magyar Posta célkitűzése továbbra is az, hogy hatékonyan és…
Tovább olvasom >Nébih: rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat hívott vissza az LPP Hungary Kft.
A SINSAY márkájú, rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat a termékről leváló fóliaréteg…
Tovább olvasom >