„Agrármesterhámas” a Hungexpo Vásárközpontban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 03. 05. 08:00

A gazdasági válságból való kitörési pontként értékelték a szervezők az Agro+Mashexpo, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokat, amelyek január 28–31. között fogadták az érdeklődőket. Csúcsot döntött ugyanis a kiállítási terület nagysága és az új külföldi résztvevők aránya a Hungexpo rangos agrárrendezvényein.
Tizenhárom ország 260 kiállítója összesen 22 600 négyzetméteren mutatta be kínálatát a megújult budapesti vásárközpontban.
Az innováció, az energiatakarékosság, a környezetvédelem és a piacképesség feltételeinek megteremtése állt a kiállítások középpontjában. Az agrármesterhármas minden eddiginél több újdonságot, hazai fejlesztésű terméket, szakmai programot kínált a látogatóknak, gazdáknak, borászoknak, kertészeknek, kertépítőknek. Mindemellett számos hitellehetőségről, az EU-s források köréről, lízingkonstrukciókról is tájékozódhattak a szakemberek.
A tavalyi csúcsot is sikerült felülmúlnia a látogatószámnak: a 4 nap alatt összesen 20 000 érdeklődő kereste fel a három kiállítást.

Kapcsolódó cikkeink