Agárdi aranyeső az idei HunDeszten
A 12 Agárdi pálinkaminta mindegyike díjazottként végzett, 9 aranyérmet kapott, 2 ezüst és egy bronzérem született.
A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács 2007. évi HunDeszt Pálinkaversenyén az Agárdi Pálinkafőzde italai rangos díjakat hoztak el, és így ez a cég lett a „Legeredményesebb kereskedelmi főzde" cím tulajdonosa is.
Aranyéremet kapott az Agárdi Szilva, a 2007-es Kajszibarack, a Vadszeder, a Feketeribizli, az Erdei meggy, a Cigánymeggy, a Pannonhalmi Tramini törköly, a Bock Syrah törköly és a Szomolyai cseresznye pálinkákat. Ezüstérmes lett az Agárdi Muskotályos szőlő és Birs, valamint bronzérmet kapott a 2006-os Kajszibarack pálinka.
Az egyes kategóriákban az aranyérmet nyert tételek közül a zsűri – a bírálók visszakóstolását követően – a legjobbat champion címmel jutalmazta. Az Agárdi Pálinkafőzde 9 aranyérméből négy champion díjas is lett, mégpedig a 2007-es Kajszibarack, a Vadszeder, a Feketeribizli és az Erdei meggy pálinka.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >