Accor Meeting Hotel Finder : új internetes szolgáltatás az üzleti találkozók és tárgyalások szervezőinek

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 20. 11:04

Az Accor csoport, amely 2000 szállodájában biztosít lehetőséget üzleti találkozók, tárgyalások és konferenciák szervezésére, megalkotta az Accor Meeting Hotel Finder internetes szolgáltatást. A kereső a rendezvényszervezők számára teszi lehetővé az ideális rendezvényhelyszín gyors és kényelmes megtalálását. A meetings.accorhotels.com oldalon elérhető eszköz teljeskörű online megoldásokat kínál a testreszabott üzleti találkozókhoz 2000 Accor-hotel bevonásával.

accor

Az új megoldással a következő kritériumok szerint kereshetünk:
Földrajzi hely (kontinens, ország, város, repülőtéi hotelek szerint)
A találkozó jellege (ellátás, a terem elrendezése, tárgyalók száma, kísérő tevékenységek szerint)
Szállás (szobák száma szerint)
Kategória (luxus-, felsőkategóriás-, középkategóriás-, gazdaságos márkák szerint)

Ha egy ügyfél például 600 fő részére szeretne konferenciát szervezni Kínában 10 különböző tárgyalóteremben és 400 szobával, a kereső 5 különböző helyszínt is felajánl majd, amely a kritériumainak megfelel. 90 országban (65%-uk Európában, 23% Ázsiában és a csendes-óceáni térségben) 10.000 tárgyalóterem közül választhatnak a szervezők. Ha kritériumainak megfelelően szűkítette a találatokat, a találkozó szervezője közvetlenül az oldalon keresztül online is megrendelheti a szolgáltatásokat vagy árajánlatot kérhet a szállodáktól és összehasonlíthatja azokat.

“Egy olyan felhasználóbarát eszközt alakítottunk ki, amellyel könnyen megtalálhatjuk a tökéletes szállodát céljaink megvalósításához a kisebb találkozóktól a nagyobb konferenciákig a közel 2000 szálloda közül.” – mondja Ludovic Dupont, az Accor Travel Agencies – Meetings & Events alelnöke. “Az eszköz legnagyobb erénye, hogy a teljes hálózatunkra kiterjed, ráadásul mi vagyunk az egyetlen olyan szálloda-üzemeltető, amely ilyen széles kínálatot biztosít.” – teszi hozzá.

A keresővel természetesen az Accor magyarországi hotelei és konferenciák tartására alkalmas közel 100 különterme is igénybe vehető. A magyar Accor hotelek a gazdaságostól a luxus márkákig tárgyalótermek széles választékát kínálja: többek között az Accor üzemelteti Magyarországon a legnagyobb, 2000 fős kapacitású konferenciaközpontot, a Budapest Kongresszusi Központot.

Kapcsolódó cikkeink