A ZIMBO felkészült a grillszezonra

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 06. 21:44

A ZIMBO Perbál Kft. színes grillkolbász-kínálattal köszönti a grillszezont. A szezonális kolbászkák magyaros, chilis, fokhagymás, sajtos és grill-cabanossi ízekben és négyes csomagban kerültek forgalomba.

A különböző grillkolbászok, hasonlóan a ZIMBO többi termékéhez, magas hústartalommal és szigorú ellenőrzési körülmények között készülnek.

„Azt javaslom, hogy a hústermékek kiválasztásánál mindig győződjenek meg a valódi hústartalomról” – hívta fel a vásárlók figyelmét Horváth Attila, a ZIMBO Perbál Kft. ügyvezető igazgatója. „A grilltermékeink kiváló minőségű alapanyagokból, extrán magas hústartalommal és domináns ízű fűszerekkel készültek – aki minket választ, egészen biztosan nem csalódik!” – mondta az igazgató.


A ZIMBO a legkomolyabb minőségbiztosítási politikát követi, és magas fokon ügyel a higiéniára és az előállítás körülményeinek ellenőrzésére. A gyártósorok ugyanis a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működnek, melyeket független vizsgáló bizottságok hagynak jóvá és ellenőriznek

Kapcsolódó cikkeink