A ZIMBO felkészült a grillszezonra
A ZIMBO Perbál Kft. színes grillkolbász-kínálattal köszönti a grillszezont. A szezonális kolbászkák magyaros, chilis, fokhagymás, sajtos és grill-cabanossi ízekben és négyes csomagban kerültek forgalomba.
A különböző grillkolbászok, hasonlóan a ZIMBO többi termékéhez, magas hústartalommal és szigorú ellenőrzési körülmények között készülnek.
„Azt javaslom, hogy a hústermékek kiválasztásánál mindig győződjenek meg a valódi hústartalomról” – hívta fel a vásárlók figyelmét Horváth Attila, a ZIMBO Perbál Kft. ügyvezető igazgatója. „A grilltermékeink kiváló minőségű alapanyagokból, extrán magas hústartalommal és domináns ízű fűszerekkel készültek – aki minket választ, egészen biztosan nem csalódik!” – mondta az igazgató.
A ZIMBO a legkomolyabb minőségbiztosítási politikát követi, és magas fokon ügyel a higiéniára és az előállítás körülményeinek ellenőrzésére. A gyártósorok ugyanis a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működnek, melyeket független vizsgáló bizottságok hagynak jóvá és ellenőriznek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nem füstöltek el a grillsajtok
Bár tavaly a grillsajtok piaca egy kisebb összeomlást élt át,…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >