A ZIMBO felkészült a grillszezonra
A ZIMBO Perbál Kft. színes grillkolbász-kínálattal köszönti a grillszezont. A szezonális kolbászkák magyaros, chilis, fokhagymás, sajtos és grill-cabanossi ízekben és négyes csomagban kerültek forgalomba.
A különböző grillkolbászok, hasonlóan a ZIMBO többi termékéhez, magas hústartalommal és szigorú ellenőrzési körülmények között készülnek.
„Azt javaslom, hogy a hústermékek kiválasztásánál mindig győződjenek meg a valódi hústartalomról” – hívta fel a vásárlók figyelmét Horváth Attila, a ZIMBO Perbál Kft. ügyvezető igazgatója. „A grilltermékeink kiváló minőségű alapanyagokból, extrán magas hústartalommal és domináns ízű fűszerekkel készültek – aki minket választ, egészen biztosan nem csalódik!” – mondta az igazgató.
A ZIMBO a legkomolyabb minőségbiztosítási politikát követi, és magas fokon ügyel a higiéniára és az előállítás körülményeinek ellenőrzésére. A gyártósorok ugyanis a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működnek, melyeket független vizsgáló bizottságok hagynak jóvá és ellenőriznek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: októberben 3,2 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest
2024. októberben a fogyasztói árak átlagosan 3,2 százalékkal haladták meg az…
Tovább olvasom >Pénteken indul a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi akciója
Péntektől vasárnapig az Élelmiszerbank hagyományos karácsonyi kampányának keretében minden korábbinál…
Tovább olvasom >Nagy Márton: továbbra is alacsony szinten az infláció
Az infláció az előzetes kormányzati jelzéseknek megfelelően kedvező, alacsony szinten…
Tovább olvasom >