A ZIMBO felkészült a grillszezonra
A ZIMBO Perbál Kft. színes grillkolbász-kínálattal köszönti a grillszezont. A szezonális kolbászkák magyaros, chilis, fokhagymás, sajtos és grill-cabanossi ízekben és négyes csomagban kerültek forgalomba.
A különböző grillkolbászok, hasonlóan a ZIMBO többi termékéhez, magas hústartalommal és szigorú ellenőrzési körülmények között készülnek.
„Azt javaslom, hogy a hústermékek kiválasztásánál mindig győződjenek meg a valódi hústartalomról” – hívta fel a vásárlók figyelmét Horváth Attila, a ZIMBO Perbál Kft. ügyvezető igazgatója. „A grilltermékeink kiváló minőségű alapanyagokból, extrán magas hústartalommal és domináns ízű fűszerekkel készültek – aki minket választ, egészen biztosan nem csalódik!” – mondta az igazgató.
A ZIMBO a legkomolyabb minőségbiztosítási politikát követi, és magas fokon ügyel a higiéniára és az előállítás körülményeinek ellenőrzésére. A gyártósorok ugyanis a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működnek, melyeket független vizsgáló bizottságok hagynak jóvá és ellenőriznek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Júniusban lassult a termelői árak éves csökkenése Németországban
Németországban a termelői árak 1,6 százalékkal csökkentek júniusban az egy…
Tovább olvasom >Ügyfélszolgálati központot nyitott a Fressnapf-csoport Pécsen
Ügyfélszolgálati központot nyitott Pécsen a hobbiállat-eledelek és -felszerelések forgalmazásával foglalkozó…
Tovább olvasom >A DHL duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a Hungaroringre, a Forma 1®-es hétvégére
A DHL és a Forma-1® már Mogyoródon van, a július…
Tovább olvasom >