A Wonderduck-POP cégcsoport segít

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 03. 27. 09:51

 A boltban dolgozók védelmére hívja fel a figyelmet a Wonderduck Agency Zrt és a POP Hungary Zrt.

A több mint 20 éve a piacon tevékenykedő Wonderduck-POP cégcsoport a kialakult súlyos helyzet ellenére is működik. A cégcsoport többek között azon dolgozik, hogy az áruellátás és a boltok zavartalan működéséhez minden segítséget biztosítani tudjon.

Mindemellett kötelességünknek érezzük, hogy az üzletekben dolgozók védelmére felhívjuk a vásárlók és a nagyközönség figyelmét, azzal a céllal, hogy a koronavírus terjedését ily módon is akadályozni tudjuk. Fentiek elérésére céljából, a boltokban fokozott veszélyek ellenére nap mint nap áldozatkészen dolgozók védelmére felszólító plakátokat tervezetünk és gyártottunk, melyeket ingyenesen bocsát minden üzlet részére a jelenleg rendelkezésre álló 1.000 darab plakát erejéig.

A plakát igényléseket az alábbi email címen várjuk: [email protected]

A cégcsoport irodai dolgozóinak védelme érdekében home office munkavégzéssel továbbra is dolgoznak és a megváltozott partneri együttműködési lehetőségek irányába nyitottak, így bármilyen merchandising (árufeltöltés), webfejlesztés vagy online marketing, nyereményjáték, piackutatás, stratégiai tervezés területen állnak rendelkezésre.

Nem állunk le, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a helyzet kezelése mellett felkészüljünk a járvány utáni időszakra is, hisszük, hogy csak ezzel az optimizmussal van lehetőség arra, hogy partnereink és mi is erősen jöhessünk ki a válságból.

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink