A Wizz Air vidéki bázisát erősíti

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 07. 10:57

A Wizz Air hamarosan közvetlen járatokat indít Isztambulba Debrecenből, ezzel Magyarországról négy útvonalon lesz elérhető Törökországba.

Az új járatok április 14-től lesznek elérhetők, és a jegyek már 13 490 forinttól foglalhatók a légitársaság weboldalán és mobilapplikációján keresztül. Isztambul, a két kontinens találkozásánál fekvő város, kulturális és gazdasági élete központja, páratlan hangulatával és káprázatos építészetével lenyűgözi az odalátogatókat. A városban megtalálhatók a múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, valamint a modern metropolisz vibráló egyvelege, ami felejthetetlen élményt nyújt az utazóknak.

A Debrecen International Airport Kft. fejlesztési igazgatója, Vincze Tamás szerint az Isztambul-járat bejelentése a Wizz Air és a repülőtér-üzemeltető számára fontos, és azt mutatja, hogy az utasok véleménye alapján a légitársaság igyekszik kielégíteni az utazóközönség igényeit. Ez a második török város, ahova közvetlen járatok indulnak Debrecenből, Antalya mellett, és a vállalat továbbra is elkötelezett a Magyarország és Törökország közötti kínálat fejlesztésében. A Wizz Air kommunikációs menedzsere, Trubek Zsuzsa hangsúlyozza, hogy a török úti célok népszerűek a magyar utazók körében, és bíznak benne, hogy az új járat tovább erősíti a két ország gazdasági és turisztikai kapcsolatait.

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink