A Wanzl új technológiájának segítségével jelentős idő és munkaerőforrás takarítható meg

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 02. 15. 17:36

Gondolkodtál már azon, hogyan kerülhető el a vásárlás utáni sorban állás? Csak olvasd le a termék vonalkódját mielőtt a bevásárlókocsiba teszed és fizess ! A Wanzl Smart trolley megoldásával ez nem csak egy elképzelés, ez ma már valóság.

A beépített szkenner segítségével a vásárló rögzíti a polcról levett termékek vonalkódját, valamint a fogantyúba integrált kijelző segítségével nyomon követheti a vásárlásait és a fizetendő végösszeget. Ezzel párhuzamosan az AI (mesterséges intelligencia) folyamatosan ellenőrzi, hogy a beolvasott    termékek megegyeznek-e a bevásárlókocsiba helyezett termékekkel. A fizetés történhet akár okostelefonnal, vagy az önkiszolgáló kasszánál.

Az új technológia segítségével jelentős idő és munkaerőforrás takarítható meg, hiszen nincs sorban állás és egyben kiváltható a termékek ki- és bepakolása is.

Smart Basket

A Wanzl a bevásárlókocsik és kosarak elismert szakértője kifejlesztette az első okos kosarát a SmartBasket, mely a kereskedői igényekre adaptálható. A SmartBasket vezérlőegysége tartalmazza a beépített szkennert és kijelzőt. Mindezek segítségével követhetők és egyben rögzíthetők vásárlás során a kosárba helyezett termékek. A kosár moduláris kialakítása lehetővé teszi a technológia bővítését vagy egyszerűsítését egyaránt.

Hybridloc

A okostelefonok gyors térnyerése jelentősen felgyorsíthatja a hagyományos érmés kocsik visszaszorulását. A Wanzl hybrid lock és az ehhez kapcsolódó applikáció használatával a vásárló pénzérme nélkül oldhatja ki a betéti zárrendszert, ugyanakkor a kereskedő már az üzletbelépés előtt szólíthatja meg vevőit legfrissebb ajánlataival.

 

(x)

Kapcsolódó cikkeink