A vodka, ami martiniért kiált
A vodka valamikori nem hivatalos definíciójában szerepelt, hogy (elvben) színtelen, szagtalan ital, és (elvben) szinte bármiből lehet készíteni. És valóban: a mai luxusvodkák némelyikét nem is gabonából vagy krumpliból főzik.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Készüljön bármiből, a gyümölcs- és botanical vodkák sikertörténetének része a számtalan alapanyag, amivel ízesítik. A görög Kástra Elión vodka viszont már „gyárilag” ízesített, hiszen – kézzel válogatott – olívabogyóból készítik. És minthogy a martini koktélok egyik fontos alkotórésze az olajbogyó, ezt az italt illene minden „martinis” koktélbárnak kipróbálnia.
Vodkapiaci körképünket itt olvashatja. //
Kapcsolódó cikkeink
Rangos nemzetközi versenyen arannyal díjazták a Kalinkát
Arany minősítésben részesült a Kalinka Vodka a Meininger’s International Spirits Award (ISW)…
Tovább olvasom >Meteoritfertőzés
Jó másfél évtizedig hittük, nem lehet extrémebb „hozzáadott érték” egy…
Tovább olvasom >Lavazza Espresso Maestro Nespresso kompatibilis kapszulák
Élvezd azon földrész aromáit, ahol a fák mélyen lélegeznek, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >