A vodka, ami martiniért kiált
A vodka valamikori nem hivatalos definíciójában szerepelt, hogy (elvben) színtelen, szagtalan ital, és (elvben) szinte bármiből lehet készíteni. És valóban: a mai luxusvodkák némelyikét nem is gabonából vagy krumpliból főzik.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Készüljön bármiből, a gyümölcs- és botanical vodkák sikertörténetének része a számtalan alapanyag, amivel ízesítik. A görög Kástra Elión vodka viszont már „gyárilag” ízesített, hiszen – kézzel válogatott – olívabogyóból készítik. És minthogy a martini koktélok egyik fontos alkotórésze az olajbogyó, ezt az italt illene minden „martinis” koktélbárnak kipróbálnia.
Vodkapiaci körképünket itt olvashatja. //
Kapcsolódó cikkeink
„Merthogy a martini olajbogyó nélkül…” – A nap képe
Aligha tudnánk megfelelően magas polcra helyezni a képeinken látható hordozható…
Tovább olvasom >Korszellem a palackban
A palackozott vizek csomagolásával és szállításával járó környezetszennyezés mértékét is…
Tovább olvasom >Nyári kedvenc a jegeskávé
A kávékedvelők több mint fele rendszeresen vagy alkalmanként fogyaszt jegeskávét…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gurul, lebeg, italt hűt – A nap képe
Nélkülözhetetlen nyári partner, és több színben is megszerezhetők a Cuddy…
Tovább olvasom >MTÜ: soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén
Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén: az év első…
Tovább olvasom >Több mint 3 millió forintos bírságot szabott ki a Nébih strandbüfékre és streed food árusokra
A strandbüfék és a street food árusító helyek nyári szezonális…
Tovább olvasom >