A vodka, ami martiniért kiált
A vodka valamikori nem hivatalos definíciójában szerepelt, hogy (elvben) színtelen, szagtalan ital, és (elvben) szinte bármiből lehet készíteni. És valóban: a mai luxusvodkák némelyikét nem is gabonából vagy krumpliból főzik.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Készüljön bármiből, a gyümölcs- és botanical vodkák sikertörténetének része a számtalan alapanyag, amivel ízesítik. A görög Kástra Elión vodka viszont már „gyárilag” ízesített, hiszen – kézzel válogatott – olívabogyóból készítik. És minthogy a martini koktélok egyik fontos alkotórésze az olajbogyó, ezt az italt illene minden „martinis” koktélbárnak kipróbálnia.
Vodkapiaci körképünket itt olvashatja. //
Kapcsolódó cikkeink
Nem mindennapi kampánnyal rukkolt elő a Nicolaus vodka márka
Megvannak az első alkalommal megrendezett Nicolaus VodkAward 2024-es év nyertesei.…
Tovább olvasom >Rangos nemzetközi versenyen arannyal díjazták a Kalinkát
Arany minősítésben részesült a Kalinka Vodka a Meininger’s International Spirits Award (ISW)…
Tovább olvasom >Meteoritfertőzés
Jó másfél évtizedig hittük, nem lehet extrémebb „hozzáadott érték” egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Shake, rendszerváltás, generációváltás – A győri McDonald’s és a Tutti közös története 35 év távlatából
1990. május 19-én a győri Lenin út 23. alatt –…
Tovább olvasom >Sztárgázsi, balatoni panorámával – munkaerőhiány és irreális elvárások sújtják a vendéglátást
Tovább súlyosbodik a munkaerőhiány a hazai vendéglátásban – különösen a…
Tovább olvasom >Költségtudatosság és tech-nyitottság – így utaznak külföldre a magyarok idén a Visa felmérése szerin
A magyarok 36%-a tervez külföldi nyaralást a közelgő szabadsága alatt,…
Tovább olvasom >