A világ legnagyobb Játékvására

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 16. 11:33

A nürnbergi Spielwarenmesse, a világ legnagyobb Játékvására mutatkozott be október 15-én a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara rendezvényén.

Spielwarenmesse

2015. január 28. és február 2. között találkoznak a játék feltalálók, fejlesztők, gyártók, kereskedők döntéshozói, hogy a világtrendeket és az innovációkat megismerjék.

A 170 ezer m2-es vásárváros már teljesen foglalt és még 200 potenciális kiállító várakozik bejutásra. Az első kiállítókat és a fiatal vállalkozásokat előnyben részesítik és kedvezményes csomagokkal támogatják megjelenésüket, így érdemes még a Kamaránál érdeklődni a lehetőségekről.

Az évente megrendezett kiállításon átlagosan összesen 1 millió játék, közte modellek, parti kellékek, tűzijátékok, plüssfigurák, társasok, szabadtéri, elektronikus és digitális játékok, vonul fel tematikus rendben a pavilonokban, ezek közül 75 000 újdonság és innováció.

A legnagyobb érdeklődésre az életmód, a csecsemő és kisgyermek, a fa, a liszensz és a virtuális játékok területén számítanak.

Minden kiállító ingyen nevezhet a Toy Awards-ra, amelynek nyertesei 1 éven keresztül rendkívüli publicitást, marketing támogatást kapnak, így segítik ismertségük növelését és piacrajutásukat is.

A játék világtrendekről a Trend Gallery területén és a napi fórumokon, előadásokon, szakmai programokon tájékozódhatnak az érdeklődők. Idén 61 országból 122 nemzetiség 75888 szakmai látogatója – köztük közel 800 magyar szakember is – érkezett Nürnbergbe a jeles eseményre, ahol 2748 kiállító játékait tekinthették meg.

2015-re még több látványosságot, rendkívüli hangulatot és számtalan újdonságot ígérnek a szervezők, több mint egymillió termékkel, 75 ezer újdonsággal.

Kapcsolódó cikkeink