A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal működik együtt a Dreher

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 09. 11:30

Megállapodást kötött a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Dreher Sörgyárak Zrt. Az együttműködés fő célja, hogy visszaszorítsák az ittas vezetést és az ez által okozott baleseteket, valamint hogy teret hódíthasson a kulturált alkoholfogyasztás.

 

Dreher 24 logo„A felelős alkoholfogyasztás ösztönzése mindig kiemelt szerepet kapott a Dreher Sörgyárak működésében, a sörpiac meghatározó szereplőjeként pedig kötelességünknek tartjuk, hogy tegyünk is érte. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal partnerségben pedig mindezt még hatékonyabban és célzottan tehetjük meg” – nyilatkozta Tóth Valentin, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.

A megállapodást egy augusztusi együttműködés alapozta meg, amikor is egy hétvégi akció keretében a vállalat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködésben a felelős, tudatos járművezetés és balesetmegelőzés részeként hívta fel a közúti ellenőrzésben résztvevők figyelmét az alkoholmentes sörökre. A közúti ellenőrzést követően Balatonalmádiban és Balatonfüreden ugyanis a közlekedési szabályokat betartó autósok egy-egy Dreher 24 alkoholmentes sört kaptak ajándékba. (Forrás: ComLab Kft.)

 

Kapcsolódó cikkeink