A Törley Gála száraz pezsgő ezüstérmes

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 30. 00:00

Idén november 19-én és 20-án hetedik alkalommal került megrendezésre a nemzetközi Effervescents du Monde pezsgőverseny, melyet a korábbiakhoz hasonlóan a Lycée Le Castelnél, Dijonben (Franciaországban) tartottak.

A versenyre 24 ország 519 mintája került a 75 nemzetközi profi zsűri elbírálása alá. A versenyen összesen 173 termék szerzett érmet (37 arany és 136 ezüst).
A magyar pezsgők összesen három érmet szereztek (mindegyik ezüst), melyből egyet a Törley Gála száraz pezsgő nyert el.
Ez a pezsgő az idei évben már több hazai- és külföldi versenyen is bizonyította kiváló minőségét, hisz a rangos zsűri számos arany- és ezüstéremmel jutalmazta. Ezen elismerések mellett a Törley Pezsgőpincészet Kft. idén elnyerte a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának XXXI. Országos Borversenye alapján „Az év Legeredményesebb Pincészete” címet, mely méltó és újabb bizonyítéka a Törley Kft.-nél folytatott minőségi munkának.
Törley Gála megnyerő, friss, üde, kimondottan gyümölcsös száraz pezsgő. Ízben az elegancia és a frissesség együttesen jelentkezik. Jó társa a lágy sajtoknak, valamint az édes húsú tengeri rákoknak. Aperitifnek is kínálható.
Kapcsolódó cikkeink