A Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtő akciója sikeres

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 22. 09:06

Rendhagyó sajtóesemény keretében népszerűsítette a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet azt a nagyszabású adománygyűjtő akciót, amely november 28-tól december 31-ig tart a Tesco összes magyarországi üzletében. A pénztáraknál kihelyezett kuponok megvásárlásával minden vevő 200 forinttal támogathatja a nélkülözésben élő családokat. A kuponakcióhoz olyan ismert zenészek csatlakoztak, mint Király L. Norbert, Szabó Ádám és DJ Dominique.

Nagy meglepetés fogadta a vásárlókat az egyik budapesti Tesco áruházban, hiszen a pénztáraknál híres sztárok várták őket és hívták fel figyelmüket a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtési akciójára. Király L. Norbert, az X-faktor sztárja, Szabó Ádám, a Csillag születik harmonikás tehetsége és Várkonyi Attila, alias DJ Dominique egy-egy pénztárhoz ülve ajánlották a vásárlóknak az adománykuponokat.

A vásárlók nagy örömmel fogadták a zenészeket és az adományozás lehetőségét. Volt olyan, aki egyszerre több kupont is vásárolt, nagyobb összeggel támogatva így a rászoruló családokat. A sztárok nagyon lelkesen ültek be a pénztárakba, és szívesen osztogatták az aláírásukkal ellátott kuponokat. Az ismert emberek néhány kedves szó mellett az áruk pakolásában is segítettek a vásárlóknak.

A Tesco másodízben segíti az Ökumenikus Segélyszervezet adventi gyűjtését, mondta Iglódi-Csató Judit, a vállalat kommunikációs igazgatója. Az elmúlt évben az adventi kuponakció eredményeként több mint 7 millió forint adomány gyűlt össze a vásárlóknak köszönhetően, így segítve a rászoruló családokat. Idén a Tesco „Az Év Támogatottja” elnevezésű pályázatát az Ökumenikus Segélyszervezetet nyerte el, melynek keretében az áruházlánc 20 millió forinttal segíti a szervezet gyermekeket, családokat támogató tevékenységét.

Kapcsolódó cikkeink