A Tesco áruházakban is fizethetünk Erzsébet-utalvánnyal

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 30. 10:43

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco 176 hiper- és szupermarketében fizethetünk Erzsébet-utalvánnyal, így akár heti több millió Tesco vásárló számára nyílhat meg ez a lehetőség.

Sikeresen zárultak – a kibocsátó Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal egyetértésben – a forgalmazó Nemzeti Üdülési Szolgálat és a Tesco tárgyalásai az Erzsébet-utalvány elfogadásának feltételeiről, így április 15-től ezzel a fizetőeszközzel is rendezhetjük vásárlásunk ellenértékét az áruházlánc 176 hiper- és szupermarketében. A megállapodás hozzájárul a kibocsátó azon törekvéséhez, hogy bővítse az országos elfogadóhelyi lefedettséget. A Tesco az első olyan nemzetközi áruházlánc, amelynek üzleteiben fizethetnek Erzsébet-utalvánnyal a vásárlók. Az utalvány kizárólag fogyasztásra készétel vásárlására használható fel.

Az Erzsébet-utalvány

Az Országgyűlés döntése szerint az Erzsébet-utalvány forgalmazásából várható eredmény kizárólag közfeladat ellátására fordítható. Ez a közjó az Erzsébet-program, amely a szociális üdültetés és étkeztetés új rendszere. Ennek első lépéseként olyan pályázat került meghirdetésre, amely a nehéz anyagi körülmények között élő honfitársaink üdülését, pihenését biztosítja. Az Erzsébet-utalvány forgalmazásából várható eredményből a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány áprilisban újabb pályázatot ír ki egymilliárd forintértékben. Az Erzsébet-tábor sok tízezer iskolás gyermek táborozását teszi lehetővé az idén.

Az Erzsébet-utalvány választása felelősségteljes döntés, hiszen aki adja vagy használja az Erzsébet-utalványt, az az Erzsébet-programon keresztül segíti mindazokat, akik rövidebb-hosszabb ideig kiemelt figyelemre szorulnak.

Kapcsolódó cikkeink