A Szintézis ZRt. legújabb termékei: SZIKE és Cronis Kassza – az információ hatalom (x)

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 15. 00:03

Az alap a megbízható és a jövőbe mutató kereskedelmi eszközöket támogató kereskedelmi rendszer, amely a hálózatot a kasszáktól a központi vezérlésig oda-vissza minden funkcióban lefedi.

A Szintézis ZRt. saját fejlesztésű szoftverei, a Cronis Kassza Rendszer és a SZIKE Kereskedelmi Rendszer a kiegészítő szoftverekkel együtt 20 éves fejlesztési és ügyféltapasztalatok alapján készült, célirányosan a kereskedelmi hálózatokra. E rendszerekben alapkövetelmény a multi devizás működés, a többnyelvűség, a grafikus megjelenítés és érintőképernyős kezelési felület. A hálózatba kötött rendszerek elemei külön-külön és más rendszerekbe integrálva is működhetnek. Nem gond a nagykereskedelmi és kiskereskedelmi egységek központi vezérlése sem akár egy helyről, miközben a franchise partnerek és az ügynökök is elérik azokat az erőforrásokat, ami az üzlethez kell. A rendszer többcéges kiépítésben is működik, a lánc ugyanakkor üzletbiztonság szempontjából zárt. A jogosultsági rendszer testre szabása és a pontos elszámoltatás szigorúsága adja, hogy a tulajdonos, a cégvezető vagy akár a boltvezető is az üzlet ütőerén tarthatja a kezét.

E-kereskedelem és egyéb elektronikus szolgáltatások
Építsük tovább a hálózatunkat nagy beruházás nélkül, nyissunk virtuális boltokat, vagy akár elektronikus plazat! Szálljunk be az üzleti versenybe elektronikus csatornákon, versenyeztessük a beszállítókat!
Ez volt az alapkoncepció, amelyre építve a Szintézis ZRt. az e-plaza és e-tender rendszereit kifejlesztette. Az e-kereskedelmi rendszer csomag és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jóval több, mint egy web áruház, olyan, mintha a vevő belépne egy bevásárló központba, és biztos, hogy megtalálja, amit keres, nem megy el vásárlás nélkül. A termékekről pontos és gyors tájékoztatást kapunk, akár össze is hasonlíthatjuk a tulajdonságait, árait, hogy a nekünk legjobban megfelelőt vehessük meg a biztonságos elektronikus fizetési csatornákon.  Az e-kereskedelmi rendszer csomag a Szintézis ZRt. kereskedelmi rendszereivel össze van kapcsolva, más rendszerekhez pedig rugalmasan illeszthető.

Vezetői Információs Rendszer
Több hálózatom, cégem, rendszerem van, de még egyet sem látok át igazán, mert sokszor nem akkor, és nem olyan mélységben kapom az információt, ahogy kellene – rengeteg adattal bombáznak, de kinek van arra ideje, hogy ezeket értelmezze, rendszerezze? 

Ha az adathalmaz rendelkezésre áll, kell egy egyszerűen, interneten keresztül is kezelhető, mégis biztonságos felület, ahová rendszeresen azt a jelentést kapom, amit kérek, és olyat állítok össze magamnak, amire éppen szükségem van. Nem akarok betanulni bonyolult programok kezelésébe és napokat várni egy több éves statisztikára.

Erre ad megoldást a Szintézis ZRt. Vezetői Információs Rendszere, amely az összefüggések felismerésén alapuló, átgondolt vállalatirányítást szolgálja, üzleti adatelemző platformmal és adattárházakkal. A vállalkozás gazdasági információit web-es felületen, tetszetős grafikonokkal, naprakészen jeleníti meg. A lekérdezések a vállalkozás igényeihez gyorsan alakíthatók. Jogosultság csoportokkal, felhasználókkal a megjelenítési felületek személyenként testre szabhatóak – minden felhasználó csak a számára szükséges adatokat látja.

Nézze meg Ön is, mivel növelheti üzletét, látogasson el a Szintézis ZRt. standjára a Foodapest kiállításon!

(x)
Kapcsolódó cikkeink