A Strongbow Gold Klapka titkos aranyszállítmánya

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 09. 12:52

Különleges kampánnyal érkezett hazánkba egy új termék, egy új márka, a Heineken által forgalmazott Strongbow Gold alma cider. A márka Klapka György különleges aranyszállítmányaként mutatkozott be.

A folyékony arany nem más, mint a mostantól nálunk is kapható Strongbow Gold almacider. Ennek átlátszó, fekete és arany színekben pompázó palackját a szemfülesek már a vírusvideón felismerhették, hiszen mindvégig látszott. A videót vagy annak tartalmát számos médium közölte, TV–ben, rádióműsorban és újságban láthattuk, hallhattuk.

“Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy új, prémium kategóriás italt vezethetünk be a magyar piacra, mert tudjuk, hogy a hazai fogyasztók szeretika minőségi és könnyed italokat. A Strongbow Gold a világelső cider márkaként ismert Strongbow család tagja, mindent magáénak tudhat, amit ez a folyékony arany képvisel. Magyarország aranyszakértője, Klapka György támogatásánál és ajánlásánál jobb megoldást ezért keresve sem találhattunk volna arra, hogy bemutatkozzunk a magyar fogyasztóknak” – mondta Bram Westenbrink, a Heineken Hungária marketing igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink