A SPAR új szupermarketet nyitott Debrecenben

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 13. 00:02

A SPAR Magyarország Kft. 2009. november 12-én SPAR szupermarketet nyitott Debrecenben. Az új áruház a város hetedik SPAR egysége, 6 SPAR szupermarket és egy INTERSPAR hipermarket működik a településen.

A SPAR 2009-ben fő feladatául a tavaly átvett 177 Plus üzlet SPAR szupermarketekké való átalakítását tűzte ki. Ez a cél augusztus végével teljesült, a Plus üzletek mindegyike az arculatváltás után SPAR szupermarketként üzemel. Az üzlet-átalakítások mellett a SPAR ez évben is folytatta expanzióját, zöldmezős beruházásait. Ennek keretében nyílt most meg az új, modern debreceni SPAR szupermarket.
A debreceni SPAR szupermarket, 738 m2-es eladóterével a szupermarket hálózat legkorszerűbb tagja, magas szinten nyújtva a SPAR-ra jellemző vásárlói előnyöket. Könnyű megközelíthetőségével, 57 ingyenes parkolójával, kényelmes, áttekinthető eladóterével és magas színvonalú szolgáltatásaival kellemes és gyors bevásárlási környezetet biztosít. Megnyitása hozzájárulást jelent Debrecen további fejlődéséhez, lakossága jobb ellátásához, magasabb színvonalú, kulturáltabb kiszolgálásához.
A SPAR Debrecenben ezzel a beruházással 28 új munkahelyet teremtett.
A Magyarországon 18 éve jelen levő SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. országosan összesen 400 üzlettel rendelkezik.Kapcsolódó cikkeink